Chcete zaplatit předplatné? Chystáte se nakupovat na neznámém webu? Nebo potřebujete zaplatit velkou částku, ale váš měsíční rozpočet na to není připravený? Naše Twisto karty počítají se všemi variantami. Jsou 4 a každá bude vaším platebním parťákem v trochu jiné situaci. Seznamte se s nimi.

Fyzická karta

Tahle karta je klasika. Určená pro všechny, kteří chtějí svůj rozpočet držet v ruce pěkně zhmotněný v podobě plastového obdélníčku. Karta je propojená s Twisto účtem, takže při placení s ní se odčerpávají prostředky z měsíčního limitu. Ten od Twista dostane každý registrovaný zákazník.

Narozdíl od většiny bankovních karet je fyzická Twisto karta bezpečnější, protože přímo na ní není vyražené její číslo ani CVC kód. To má uživatel schovnané v účtu na webu nebo appce. Přes svůj účet si ji může při ztrátě nebo odcizení také snadno zablokovat.

A ještě jednu vychytávku fyzická karta má - vykrojený půlměsíček na jedné kratší straně. Tahle drobnost pomáhá s orientací nevidomým zákazníkům.

Virtuální karta

Virtuálka funguje úplně stejně jako ta fyzická, jen si na ni nemůžete sáhnout. Zákazník s účtem v tarifu Standard nebo Premium si ji může sám snadno stáhnout do telefonu, přidat do Google/Apple Pay a platit s ní jako s běžnou kartou - online i v kamenném obchodě. Všechny informace ke kartě má zákazník ukryté v účtu na webu nebo v appce. Hodí se na běžné každodenní nákupy, protože je prostě vždycky po ruce.

Chcete vědět víc? Seznamte se s virtuálkou tady.

Jednorázová karta na splátky

Jednorázovka je také virtuální. Hodí se ve chvíli, kdy uvažujete o větším výdaji, ale váš rozpočet by rozhodilo, kdybyste to zaplatili najednou. S touto jednorázovou kartou si dopředu nastavíte, kolik chcete utratit a také jak dlouho to chcete splácet. Vybrat si můžete od 3 do 12 měsíců. Všechno vidíte pěkně přehledně - na jak dlouho jsou splátky, i kolik zaplatíte za rozložení navíc. Zákazník si ji může sám vytvořit v účtu na webu nebo v appce, přidat si ji do Google/Apple Pay a zaplatit s ní online i v kamenných obchodech. Po zaplacení karta zase zmizí.

Chcete vědět víc? Začtěte se do článku o jednorázovce na splátky.

Jednorázová karta na online nákupy

Třetí virtuálka v portfoliu Twista je určená na bezpečné online nákupy. Samozřejmě i ostatní karty máme bezpečné, protože nejsou propojené s bankovním účtem zákazníka, ale tahle je k nákupům na neznámých webech přímo stvořená.

Chcete vědět víc? Začtěte se do článku o jednorázovce na online nákupy.