Virtuální karta funguje stejně jako běžná platební karta. Jen se obejde bez plastu. Můžete s ní platit a nehledáte ji v peněžence. Objednáte si ji a hned je u vás. A vaše peníze jsou s ní naprosto v bezpečí, tuhle kartu neztratíte, ani vám ji nikdo neukradne.

Jestli ji ještě nemáte, s tarifem Standard a Premium si ji pořídíte raz dva. Ve svém Twisto účtu v sekci Karta najdete vpravo nahoře znaménko +. Když na něj kliknete, objednáte si virtuální kartu. Stejně snado k ní přijdete i přes sekci Karta v Twisto appce. Získáte ji během okamžiku a rychlostí blesku zvládnete i aktivaci. Tahle Twisto karta je k placení připravena HNED. A proč je dobré ji mít? Máme hned 6 důvodů.

1) Hodí se na online platby

S virtuální kartou nakupujete online jako po másle. Nemusíte se totiž ani zvednout z gauče nebo od stolu, všechny potřebné údaje k nakupování najdete v Twisto appce nebo účtu, kde je máte jako pod zámkem.

2) Je skvělá na platby mobilem

Je váš mobil připraven na Apple nebo Google Pay? Není nic jednoduššího, než do nich přidat Twisto virtuální kartu. Pak ani nepotřebujete plastovou Twisto kartu. Pokud by se vám po ní ale stýskalo, stačí si ji objednat. Je zdarma, navíc krásná a navržena podle posledních karetních trendů.

3) Platíte s ní ihned

Ztratit kartu? To nechcete. U běžných bank si na tu novou musíte počkat pěkných pár dní. Na Twisto virtuální kartu nečekáte. Máte ji okamžitě. Stačí si ji jen vyzvednout ve svém twisto účtu/appce v sekci Karta.

4) Jste nováček? Čekáte jen pár hodin.

Ještě nemáte Twisto? I tak na virtuální kartu čekáte jen pár hodin. Vydržte, než vám potvrdíme registraci. S tarifem Standard a Premium si ji pak můžete rovnou stáhnout a platit.

5) Virtuálka šetří čas

S virtuálkou se platí online jako s každou jinou kartou. Jen ji nemusíte vytahovat z peněžky, ale údaje potřebné k platbě máte u sebe v Twisto appce nebo Twisto účtu. Takže vám šetří čas (i nervy). Na e-shopu při platbě jednoduše zadáte údaje své virtuální karty a máte zaplaceno.

6) Virtuálka šetří životní prostředí

Twisto chce být za pár let úplně bez plastů. A díky tomu, že nabízíme virtuální kartu jako první volbu, jsme dokonce získali speciální certifikát od vydavatele karet Mastercard. Jsme jako jediní v ČR Digital first. S virtuálkou si tak můžete vyzkoušet, jak chutná budoucnost bez fyzických karet. A pozor, je prý návyková.