V neděli 8.10.2017 uběhly přesně 4 roky od první úspěšné transakce přes Twisto. Byla na e-shopu ModniGuru, který dnes již neexistuje, a zákazník si koupil pyžamo, které ale následně reklamoval, protože e-shop dodal jen triko a nikoli kalhoty. Vyzkoušel tak výhody Twista naplno - platba až poté, co je vše v pořádku. Za tu dobu jsme společně ušli velký kus cesty a bez vás, našich zákazníků, bychom určitě nebyli tak daleko. Dnes je vás už přes 200 tisíc a stojíme na prahu další významné etapy. Spouštíme Twisto kartu s platebním náramkem, nový ceník a zlevňujeme poplatky za odložení splatnosti. Pojďme si vše představit.

1. Twisto karta a platební náramek

Od listopadu budete moci nosit Twisto stále u sebe, v peněžence anebo na zápěstí a platit bezpečně na více než 40 milionech míst v Česku, zahraničí i na internetu. Zachovali jsme všechny výhody Twisto účtu, které již máte rádi, jako bezúročné období 45 dnů a přidali k nim kartu, abyste mohli platit Twistem skutečně kdekoli, kde lze platit kartou Mastercard, který se stal naším technologickým partnerem. Určitě si stáhněte mobilní aplikaci, protože s ní využijete Twisto kartu na maximum a budete mít naprostý přehled nad svými výdaji a pořádek ve svých penězích.

Podívejte se na další výhody a bonusy, které ke kartě dostanete a rezervujte si tu svoji. A neváhejte, v první fázi je počet karet omezený.

2. Nový ceník

Společně s Twisto kartou spouštíme také nový ceník. Od 1.11. k Twisto účtu pro nakupování na internetu, který zůstává zdarma, nově přidáváme dva placené tarify s kartou a zlevňujeme poplatky za odložení splatnosti. Dobrá zpráva - Standard i Premium tarif bude do 30.6.2018 zdarma, abyste si mohli vyzkoušet Twisto kartu a všechny další výhody naplno.

Jak bude vypadat nový ceník Twista od 1.11.2017?

Nový ceník Twisto

Určitě se ptáte, proč se musí za kartu platit, že? Chápeme, že nikdo nemá rád poplatky, ale pojďte se s námi podívat pod pokličku, rádi vám to vysvětlíme. S kartou jsou pro nás spojené 4 hlavní typy nákladů - jednorázové a pravidelné měsíční. K jednorázovým nákladům patří cena za výrobu karty, balení a dopravu k vám. Další jednorázový náklad jde na marketing. Měsíčně musíme také platit poplatky za každou aktivní kartu a za každou platbu kartou. A v neposlední řadě celý team, který se stará o to, abyste byli vy, naši zákazníci, spokojení a abychom měli dostatek prostředků na další rozvoj a inovace, které pro vás chystáme.

Tip 1 - jak mít Twisto Standard zdarma

Stačí nakupovat chytře a můžete mít účty s kartou zdarma. U účtu Twisto Standard za 49 Kč měsíčně najdete službu Mastercard Priceless Specials, která vám vrací peníze za platby Twisto kartou u vybraných partnerů.

Tady jsou 3 příklady jak ušetřit s Twisto kartou a Mastercard Priceless Specials.

final-1-1

Tip 2 - jak mít Twisto Premium zdarma

Pokud alespoň občas jezdíte do zahraničí anebo v zahraničí nakupujete, určitě doporučujeme tarif Twisto Premium. Zaplatíte sice 99 Kč měsíčně, ale kromě Mastercard Priceless Specials dostanete od Twista i 3% cashback na všechny platby v zahraničí a také kvalitní cestovní pojištění pro celou rodinu od pojištovny UNIQA.

final-5

3. Zlevňujeme odložení

Spolu s novým ceníkem představujeme i novou strukturu poplatků za odložení termínu splatnosti. A uděláme vám radost - zlevňujeme! V nové struktuře platí, že čím více si potřebujete odložit, tím nižší poplatek ve formě úroku zaplatíte. Podívejme se, jak bude nové odložení fungovat v tarifu Twisto Online na několika příkladech.

Příklad zlevněného odložení
Příklad: Odložená částka o jeden měsíc 30 000 Kč, poplatek za odložení 555 Kč, roční zápůjční úroková sazba 22,2 %, RPSN v režimu účtu Online je 24,6 %. Poskytovatelem odložené částky je Twisto payments a.s.

S Twisto kartou se můžete také těšit na vyšší limit na svém Twisto účtu. Chceme, abyste mohli Twisto využívat skutečně na všechny své běžné platby a nákupy, starosti s placením nechali na nás a užívali si jen to lepší z peněz.