Podzim měl doposud slitování, s modrou oblohou a příjemnými teplotami se ale budeme chtě nechtě muset brzy rozloučit. Abyste nadcházející nečas přečkali v pohodlí, nezapomeňte se na něj dopředu pořádně zásobit. Do obchodů nemusíte, stačí pár kliknutí s Twistem.

Do kaluží
Jako malí jsme do nich skákali s radostí, v dospělosti se jim spíš vyhýbáme obloukem. Není to trochu škoda? Připomenout si mladá léta a zachovat si přitom dospěláckou důstojnost naštěstí můžete díky holinkám, geniálnímu vynálezu, který vám zajistí suchou nožku i vyladěný outfit. Seženete je třeba na Bootprixu.

Aby uši nemrzly
Na podzim člověk nastydne jedna dvě, vyplatí se proto maximálně eliminovat příležitosti k tomu, aby se tak mohlo stát. Jednou z cest je nenechat zimu, aby s k vám proklestila cestu. A protože nejvíce tepla (alespoň podle našich maminek a babiček) uniká hlavou, narazte na ni parádního kulicha z Urbanstore.

Pořádné boty
A stejné je to s botami. Tenisky zastrčte do komody, přichází čas kozaček! Vysoké, kotníkové, elegantní, rozverně mladistvé i ty, které dokonale vyhovují posledním výkřikům módy - hlavně, aby se vám líbily a udržely vaše chodidla v bezpečí proti vlezlým ranním mrazíkům. Mrkněte na ně třeba na Fashion soul.

Něco pro mazlíky
Jestli vám na vzduchu bez bundy už drkotají zuby, tak se vsaďte, že váš pes na tom není o moc lépe (pokud zrovna nechováte Huskyho). Zejména menší plemena trpí ve chladu stejně jako jejich páníčci. Proto jim pořiďte apartní obleček, ve kterém je můžete vzít klidně i na delší procházku či výlet. Na Máme rádi psy si vybere každý majitel menšího či většího chlupáče.

Pro líná nedělní odpoledne
Když je venku tak, že by ani psa nevyhnal, je nejlepší zalézt do pelechu a relaxovat s dobrou knížkou a horkým čajem. Pro tu příležitost by to chtělo doplnit knihovničku, abyste měli přísun kvalitní četby po celou zimu.

Aby bylo útulno
Schovejte se před počasím do nově zútulněného bytu. V Nordic Day si můžete vybrat spoustu doplňků, díky kterým bude to lenošení s knížkou ještě o chlup příjemnější.