Viděli jste už někdy platební náramek? Věříme, že ještě ne. Twisto je první firma, která ho uvádí na trh. Mít možnost platit vlastním zápěstím, zní trochu jako sci-fi, ale má to mnoho výhod. Oceníte ho například při běhu, plavání a nebo u pokladny v obchodě, kdy máte plné ruce dětí a tašek s nákupy. Za nákup zaplatíte pouhým přiložením ruky na terminál a nemusíte hledat peněženku nebo kartu. Náramek je vyroben z příjemného silikonu, je pohodlný, vodĕodolný a nemusí se nabíjet. Vyberte si černý nebo fialový.

Po každé platbě vám přijde notifikace do vaší Twisto aplikace, kde se vám ukáže částka, čas a také společnost, u které jste transakci provedli. Souhrnné informace o platbách pak najdete ve svém Twisto účtu.

Stačí vložit bílou mini kartu zespodu náramku. Náramek aktivujete současně s Twisto kartou v Twisto aplikaci. Nemusíte nikam volat ani chodit.

Stejně snadné je také zablokování mini karty v náramku, pokud jej ztratíte nebo jej někdo ukradne. Stačí v aplikaci zvolit možnost “Zablokovat”.

Blokace náramku

Který bude váš?

CHCI NÁRAMEK