Před pár dny jsme vám představili novou Twisto kartu a platební náramek. Připravili jsme pro vás na říjen sérii článků, ve kterých vám postupně představíme celou řadu výhod, které patří k Twisto kartě. Nejprve se podíváme na základy - jak bude karta fungovat ve spojení s Twisto účtem.

Dobrá zpráva je, že jsme zachovali všechny výhody Twisto účtu i pro kartu. To znamená, že karta je propojena do vašeho Twisto účtu a funguje jako další platební nástroj vedle nákupu on-line na e-shopech a Twisto Snap pro platbu složenek a faktur. Můžete tedy platit celý měsíc libovolně v e-shopech, složenky a faktury a nově také s kartou v obchodech, restauracích, na internetu, zkrátka všude, kde lze platit kartou Mastercard v ČR i zahraničí (což je skoro všude).

Karetní transakce v Twisto účtu

Na konci měsíce dostanete souhrnné vyúčtování a budete mít 15 dní na to, abyste jej uhradili. To znamená až 45 dní bezúročně. Pokud si budete potřebovat splatnost odložit do dalšího měsíce, uděláte to stejně jako doposud. Jen to budete mít levnější. Od 1.11. spouštíme nový ceník a zlevňujeme poplatky za odložení. O nových poplatcích ale také o celoročním pojištění, cashbacku a mnoha dalších výhodách se dozvíte v příštích článcích této minisérie.

TAKY CHCI TWISTO KARTU