Bez dotyku, bez hotovosti a online. To jsou pravidla nákupů během koronavirové krize. Od čtvrtka 22. října navíc ani nebude (skoro) kde nakupovat. Máme proto tipy na nákupy, které pořídíte z domu a ještě u toho ušetříte.

Soutěžíme o nákup na Rohlik.cz.

Doporučujeme online nákupy Rohlik.cz. Nakoupíte tam nejen potraviny (máme oblíbenou především Rohlík privátní značku a uvedené recepty), ale taky drogerii, kosmetiku, nebo dokonce sortiment z lékárny. Zrovna tohle zboží se během současné krize opravdu cení.

A co víc, brzy spustíme soutěž o zdarma nákupy na Rohlik.cz. Stačí tam zaplatit přes Twisto kartu nebo Twisto Pay a váš nákup se dostane do slosování. Každý den vybereme 10 výherců, kterým platbu za jejich nákup vrátíme. V následujících dnech vám o soutěži řekneme víc. Stay tuned...

Obědy a večeře z Dáme jídlo

Restaurace a bary jsou už pár dní zavřené a ještě dlouho budou. Chcete ty svoje oblíbené podpořit? Nemáte čas mezi domácí školou a vlastní prací uvařit? Objednávejte si oběd, večeři nebo třeba jen drinky z Dáme jídlo. I tady můžete platit přes Twisto Pay, takže na 1 kliknutí, nebo Twisto kartou. Tuhle službu máme rádi i proto, že je dostupná už v 10 českých městech.

Jak se obléct v době home office?

V Twisto rádi nakupujeme v Reserved nebo Mohito. A nedávno jsme udělali výběr toho, co tam lze nakoupit na doma. Podívejte se sem. Když tam zaplatíte přes Twisto Pay nebo Twisto kartou, můžete si zboží doma nejdříve vyzkoušet, prohlédnout a případně vrátit, aniž by z vašich vlastních peněz ukápla třeba jen koruna. Prostě máte 14denní, resp. až 45denní splatnost úplně zdarma.

Jak na zimní šatník výhodně?

Až 15% slevu získáte na Vemzu, což je vůbec docela zajímavý e-shop se spoustou unikátních kousků, které jen tak někde nenajdete. Přes Twisto tam dokonce můžete nakoupit a platit postupně 3 měsíců úplně ZDARMA. Všechny tyhle slevy a vychytávka najdete v Twisto účtu v sekci Výhody, tak ji pořádně prozkoumejte.

Plaťte za nábytek postupně

Trávíte teď doma víc času? Možná si taky všímáte, co by chtělo vylepšit nebo dotáhnout. Jenže vyrazit do obchodů teď opravdu nejde. Naštěstí můžete nákup nábytku a vybavení domova zvládnout z domu. Třeba vás přesvědčí i argument, že teď to vaši peněženku nemusí tak bolet. Nákup na Bonami si můžete rozložit do 3 měsíců úplně ZDARMA. Jak na to, se dozvíte tady.

Přejeme šťastné nákupy a hlavně hodně zdraví!