Twisto účet je váš pomocník. Najdete tu přehled svých výdajů, i to, kolik vám zbývá. Jsou tu obchody, kde se s Twistem nakupuje nejlépe, slevy a cashback. Snadno si tu rozložíte nákup na splátky nebo dohledáte jakékoli vyúčtování. Tady je malý průvodce Twisto účtem na webu i v appce. S Twisto appkou je to o fous jednodušší, můžet ji (i s mobilem) strčit do kapsy a máte díky tomu účet se všemi vychytávkami pořád po ruce.

Twisto limity

Zelený a fialový koláč jsou to první, co uvidíte, když otevřete appku nebo se přihlásíte do účtu na webu. Díky těmto dvěma kolečkům se hned zorientujete, kolik máte utraceno a kolik ještě utratit můžete. Zelený koláč je váš měsíční limit, tzn. ten, ze kterého se odečte každý nákup s Twistem. Fialový je splátkový limit - z toho ukrojí každá částka, kterou se rozhodnete platit na splátky. Vzájemně jsou propojené a ovlivňují se - tady si můžete přečíst jak.

S Twisto limity je spjatá i Maximální měsíční splátka - číslo, které určuje, jak vysoký může být součet všech vašich aktivních měsíčních splátek. V appce ji najdete pod záložkou Více a odkazem Moje limity. Na webu se Moje limity zobrazí po kliknutí na vaše jméno vpravo nahoře. Mimochodem pod tímto odkazem můžete požádat i o vyšší limit.

Výdaje

Pod Výdaji máte přehled všeho, co jste s Twistem v daném období platili. Vidíte tu aktuální měsíc, ale můžete se prokliknout i do jakéhokoli uplynulého měsíce. Pod záložkou Kategorie máte své výdaje automaticky roztříděné do 20 různých kolonek a díky tomu víte, jestli jste nejvíc utratili za jídlo nebo třeba módu. To se hodí vědět.

Vyúčtování

Odkaz na všechna vaše vyúčtování je na webu v levém sloupečku, v Twisto appce pod záložkou Více. Někdy se částka ve vyúčtování liší od celkové měsíční částky ve výdajích. Je to proto, že vyúčtování ukazuje jen nákupy potvrzené obchodníkem.

Na nákupy

Díky sekci Na nákupy se můžete snadno prokliknout do řady e-shopů, nakoupit s Twistem a po zaúčtování si platbu rozdělit na třetiny zdarma. E-shopy objevíte jednoduše - prostě pod názvem Nákupy na třetiny.

V části Na nákupy se můžete prokliknout i do e-shopů, které vám vrátí peníze za váš nákup. V sekci Cashback vidíte, kolik procent vám zhruba přiletí zpátky na účet. Jsou tu i nejnovější výhodné nabídky a slevy.

Karta

Přehled o všech kartách, které máte nebo můžete mít, najdete pod záložkou Karta. Snadno si tu třeba aktivujete jednorázovou kartu, můžete si tu nastavit PIN kód, ale i zablokovat kartu. V této sekci jsou také ukryté podrobné údaje ke kartě, včetně CVC kódu.

Splátky

S Twisto appkou i Twisto účtem si snadno rozdělíte velké nákupy do menších splátek. V účtu si kliknete v levém sloupečku na Splátky a tam se vám rovnou zobrazí všechny platby, které si můžete rozložit. Nebo si tu vytvoříte jednorázovou kartu, u které si splátky plánujete ještě před nákupem. To samé najdete v Twisto appce pod záložkou Více a odkazem Nákupy na splátky.

Snap

Nejjednodušší způsob, jak zaplatit fakturu nebo složenku, je Twisto Snap. Pošlete nám ji a my se o vše postaráme. Částku vám odečteme z vašeho měsíčního limitu. Fakturu nebo složenku můžete vyfotit nebo nahrát z galerie přímo v appce - pod záložkou Více a Twisto Snap. V účtu na webu je Snap v levém sloupečku. I tady můžete soubor s dokumentem nahrát jedna dvě.

Pozvěte své přátele

150 Kč v kreditech pro vás i pro vašeho kamaráda získáte, když mu (nebo jí) pošlete svůj promokód a oni úspěšně projdou registrací do Twista. Promokód je pod záložkou Více a Pozvěte své přátele.

Kurzovní lístek

S tarifem Standard a Premium se můžete mrknout, s jakým kurzem nakupujete přes Twisto, když platíte v cizí měně. Kurzovní lístek najdete pod záložkou Více. S Tarifem Premium je kurz mnohem výhodnější oproti standardnímu kurzu Evropské centrální banky, můžete si tady přímo ověřit o kolik.

Cestovní pojištění

Záložku Cestovní pojištění (pro tarif Premium), kterou máte v sekci Více, se hodí prozkoumat, než vyrazíte na cestu do ciziny. Můžete si tu zkontrolovat podmínky svého cestovního pojištění, stáhnout si kartu pojištění i najít kontakt na pojišťovnu.

Změna tarifu

Pokud toužíte po jiném tarifu, třeba právě proto, abyste mohli výhodně platit s Twistem v zahraničí, stačí v appce pod záložkou Více kliknout na Změna tarifu a vybrat si ten, který vám bude nejvíc vyhovovat. Na webu můžete o změnu tarifu zažádat po kliknutí na odkaz pod vaším jménem vpravo nahoře.