Na divoké párty, při výletu na kole nebo třeba jen tak při procházce městem. Existují situace, kdy jsou peníze potřeba, ale objemná peněženka se vám ani trochu nehodí do krámu. S Twisto náramkem si takové trable ulehčíte - můžete s ním platit, i když po kapsách nebo na vlastním účtu nemáte ani pětník.

Chci platit náramkem

Usnadnit si život

Je decentní, lehký a z příjemného materiálu. Na ruce ho téměř necítíte a nemusíte ho svlékat ani do sprchy. Jeho futuristický design předvídá pokrokovost, která se mu nedá upřít. Nový Twisto náramek ale rozhodně není jen tak pro parádu. Naopak, využití má tuze praktické. Nemusíte kvůli němu totiž nosit peněženku, k placení vám stačí pouhé zápěstí.

Twisto náramek řeší mnohem víc patálií, než by se na první pohled mohlo zdát. Tak především vám umožňuje platit, i když zrovna na vlastním účtu nemáte dost peněz. S náramkem je také mnohem složitější vás okrást, protože peníze máte de facto připevněné k ruce. A do třetice všeho dobrého: díky náramku si nemusíte na cestu brát kabelku nebo tašku. K čemu také, když peněženka leží doma a mobil s klíči se snadno vejdou do kapsy?

Jak to celé funguje

Náramek jsme nevymysleli jen tak pro nic za nic. Je doplňkovým sortimentem k Twisto kartě, kterou jsme nedávno uvedli společně s Mastercard. Tato karta výhody placení s Twistem přenáší z internetového prostředí i do procesu nakupování v reálném světě. Jednoduše řečeno: Twisto účet už můžete využívat nejen na více než 350 spřátelených e-shopech, ale také při nákupu u jiných obchodníků. Prostě všude tam, kde berou Mastercard.

Naše karta se vlastně skoro vůbec neliší od karet jiných, jediný rozdíl je v tom, že je připojena k vašemu Twisto účtu. Platit s ní můžete po celém světě – a díky bezkontaktnímu náramku, který k ní patří, ji navíc ani nemusíte nosit všude s sebou. Je načase dát prostor volnosti! Připněte náramek a konečně plaťte nejsnadněji, jak to jen jde.

Chci platit náramkem