Pokud nejste zrovna profi modelové, najít džíny, které padnou, není žádná sranda. Zoufalý proces nákupů se dá ale naštěstí úplně obejít. Stačí nakoupit na webu a zřídit si provizorní zkušební kabinku v obýváku. A my víme, jak přitom neutratit ani pětník.

Málokterý e-shop by vám poslal pět párů kalhot jen tak na zkušenou, aniž byste dopředu vysolili něco ze svých korunek. I proto to lidi tolik táhne do kabinek v obchodních centrech, kupovat zajíce v pytli je totiž v případě některých položek fakt nesmysl. U džín potom obzvlášť. No řekněte sami, už vám snad někdy některé seděly na první dobrou?

Vlastnit Twisto účet je přitom skvělý způsob, jak si všechno tohle trápení ušetřit. Princip odložené platby totiž počítá s tím, že se vám při samotném nákupu z vlastních peněz nestrhne ani koruna. Když se tedy rozhodnete vyzkoušet víc modelů nebo velikostí naráz, můžete bez starosti klikat na tlačítko koupit, aniž byste museli vybrakovat tučné konto.

Oblečení vám pak přivezou až domů. Vy v klidu vyzkoušíte, jak a co sedí, a nepotřebné kousky zase obratem nasměrujete poštou tam, odkud přišly. Nikdo se nebude hněvat a nikdo vám nenaúčtuje nic navíc. Z vlastních peněz nám nakonec pošlete jen tu částku, kterou potřebujete k uhrazení padnoucího kousku. Zbytek se vrátí, tak proč byste ho měli platit?

Aby toho nebylo málo, nakupovat s Twisto má ještě jedno vychytané plus: sami se vám postaráme o výměnu nebo reklamaci. Na prodejce totiž máme svoje páky. Se spoustou z nich jsme parťáci, jak se patří. I když vám tedy při volání zvoní hovor naprázdno, my se dovoláme vždycky. Víme totiž, kdy a kam. Prostě hotová nákupní nirvána!