Světe div se –  tahle Twisto appka je fakt chytrá věcička. Proč? Máš ji vždycky po ruce a cashflow tak můžeš hlídat, kdykoli se ti zachce. Pochopitelně to ale zdaleka není všechno. Takže jestli appku ještě nemáš a zatím svůj Twisto účet vedeš na klasika z kompu, čti dál.

Nestojí ani halíř

Je to tak – Twisto appka nestojí zhola nic. A platí to pro všechny Twisto tarify. Pohodlně ji stáhneš z App Store nebo Google Play – zabere to pár chvil a přesně nula nervů. Twisto Appka funguje podobně jako Twisto účet na počítači, akorát toho umí mnohem víc. Svůj měsíční limit máš pořád na očích, takže se útraty kočírují jedna radost a neuteče ti ani koruna.

Máš přehled v kapse

Super přehledná Kategorizace výdajů umí srovnat výdaje do latě, to je jasná věc. Ale mít ji v appce – v mobilu a vždycky na dosah – je prostě k nezaplacení. Po každé platbě Twistem ti hned přijde notifikace. Platby se automaticky přiřadí k jedné z 20 kategorií a v sekci Výdaje je pak vidíš hezky srovnané. Takže máš dokonalý přehled, kolik a za co (nejvíc) utrácíš. A když se ti náhodou nelíbí náš název kategorie, prostě si ho v detailu platby změníš na svůj – třeba na Oblečky pro děcka nebo Páteční večery. Pomocí filtru můžeš rychle a zběsile dohledat platbu, které se chceš podívat na zoubek. A když si účtenku potřebuješ vyfotit, uděláš to hned, jak ti přistane pod nosem.

Ještě lepší Snap & Split

Snap je v appce ještě víc easy. Veškeré faktury a spol., které máš v ruce, jednoduše vyfotíš a dál už to jde jako po másle. Je k dispozici pro všechny Twisto tarify a najdeš ho v sekci Více. A pozor – pro tarif Standard a Premium je v appce i vychytanější Split, díky kterému se na pár kliknutí podělíš o společné útraty s přáteli – přímo na místě činu. Těm, kteří mají Twisto appku, se to ukáže hned. A přátelům bez Twista přijde SMS. Na zaplacení spravedlivého dílu pak mají čas 7 dní.

Twisto splátky na dvě kliknutí

S appkou jsou Twisto splátky úplná brnkačka. Stačí dvě kliknutí a je to. Každou platbu nad 1 500 Kč si tak můžeš rozložit do 3 až 12 měsíčních splátek v rekordním čase, tj. v rámci vteřin. Rozkládat můžeš platby kartou, přes Twisto Pay, Snap a v tarifu Standard a Premium i hromadné platby přes Split. Stačí v detailu platby kliknout na Rozložit do splátek, žádné složité vyplňovačky.

Nákupy a odložení platby kdykoli

Online nákupy jsou boží. A s Twisto appkou jsou ještě jednodušší a rychlejší. Nakupovat můžeš třeba i po cestě do práce – díky Twisto Pay. A pokud si chceš platbu odložit, stačí pár svižných tahů. Ultra rychlé odložení platby zvládnou všechny Twisto tarify. V sekci Výhody taky najdeš nespočet e-shopů, ve kterých získáš procenta z nákupu zpátky čili cashback – a to o 5 % víc než jinde.

Sbohem a šáteček, peněženko

Holduješ platbám přes Google Pay nebo Apple Pay a máš Twisto v tarifu Standard či Premium? V appce si Twisto kartu přidáš na 1 kliknutí. Peněženku tak můžeš beztrestně nechat doma a platit mobilem. Navíc takové platby jsou úplně nejbezpečnější ze všech. Chceš šetřit planetu? Plať mobilem s virtuální kartou – najdeš ji už aktivovanou v sekci Karta. Funguje úplně stejně jako ta plastová – má své číslo, expiraci i CVV a můžeš si ji  klidně přidat do Google Pay. A když se ti náhodou zasteskne po klasice, plastovou kartu si jednoduše přiobjednáš (sekce Karta).

Prémiové benefity pro Twisto mazáky

Tarif Premium má středový kurz, který ti žádná banka nedá. Můžeš tak nakupovat v zahraničí – online i offline – a šetřit 3 % s každým nákupem. Díky appkovým notifikacím pak jasně vidíš, kolik přesně šetříš na zahraničním kurzu. A tadá, je tady bonus na závěr. Cestovní pojištění pro celou rodinu máš s appkou vždycky při ruce – včetně detailů a kontaktní linky v případě nesnází. Takže žádné štosy lejster, stačí mobil v kapse. Tohle pojištění je zdarma k tarifu Premium a při výjezdu za hranice domoviny jistí každého člena rodiny až do výše 3 milionů korun.  

Tak hurá pro appku – v mžiku ji stáhneš na App Store nebo Google Play. Její výhody najdeš v kostce sepsané tadyhle. A měj na paměti, že v jednoduchosti je síla.