Grilovačka nepočká. Twisto ano! Nakupuj na 4 vybraných e-shopech nad 500 Kč, zaplať tam Twistem a hraj o tyhle krásné ceny. A jedna rada: čím víc uděláš nákupů, tím větší šanci na výhru máš.

Grilovat efektivně a ještě stylově? Kdo viděl tenhle keramický gril, určitě se zamiluje. Spolehlivě nakrmí až 6 lidí a může u toho stát klidně přímo na stole. Tady si o něm můžeš zjistit ještě něco navíc. A propos, je to fakt hodně cenná cena, tenhle gril běžně pořídíš za víc než 25 000 Kč.

Od Pepper Fieldu toho můžeš získat víc. Největším hitem je tahle pěkná sada v hodnotě 10 000 Kč na grilování s profesionálním mlýnkem, zástěrou, prkénkem a taky zásobou toho nejlepšího pepře. Vedle toho ale dalších 10 vylosovaných získá startovací sadu vybraných kampotských pepřů – černého, červeného i bílého za 400 Kč. Jestli tě zajímá tohle skvělé koření, bez kterého se svět ani tvoje jídla neobejdou, mrkni sem.

4Home nám do soutěže věnoval sadu ke grilu za 1 500 Kč, ve které je kromě tohoto užitečného náčiní taky grilovací pánev,  kartáč na čištění železa grilu, stylový skleničky, dokonce dvakrát.

Teď už jde grilovat hodně sofistikovaně. S tímto teploměrem za 2 889 Kč můžeš měřit teplotu jedlého nákladu mobilem. To je vychytávka!

Ve hře je také voucher na 2 000 Kč na nákup e-shopu Hawaj, který tě na léto vybaví úplně kompletně.

A u Rohlik.cz můžeš vyhrát voucher na nákup něčeho dobrého na gril, a to v hodnotě 100 Kč. Ve hře jich je 5.

Tak hodně štěstí!