Milujete cestování? Baví vás online nakupování? Nebo jste strážcem rodinného rozpočtu? Vyberte si Twisto tarif, který bude šitý vašim potřebám na míru. Twisto má 3 tarify, tady si přečtěte, co vám každý z nich může přinést.

Co mají všechny tarify společného?

S každým tarifem získáte spoustu času na zaplacení nákupu - až 45 dní a bez poplatku. Zároveň můžete využít Nákup na třetiny, kdy si nákupy nad 1 500 Kč zdarma rozložíte do tří měsíčních splátek. Pokud potřebujete nějakou platbu rozdělit ještě na víc menších částí, jsou v každém tarifu připravené Twisto Splátky, se kterými si rozložíte větší částku klidně až do 12 měsíců. A jestli chcete odložit placení jen o kousek, třeba o měsíc, můžete zaplatit jen desetinu měsíčních výdajů a zbytek odsunout na později.

Každý zákazník s Twisto účtem se může vrhnout také na nákupy se speciálními výhodami, slevami a cashbackem. A ještě jedna vychytávka platí pro každého - Twisto Snap - jednoduché placení faktur a složenek fotkou.

Co zahrnuje Online tarif?

Online tarif je zdarma a díky němu si můžete víc osahat, jaké je to používat Twisto. S tímto tarifem můžete nakupovat na několika tisících e-shopů pomocí tlačítka Twisto Pay. A na větší nákupy si k němu můžete pořídit i jednorázovou kartu na splátky. Je skvělá na výdaje, které chcete platit postupně.

Co zahrnuje Standard tarif?

Nakupujete rádi online i v kamenných obchodech? Tenhle tarif bude přesně pro vás. Ke všem službám v tarifu Online tady totiž máte navíc k dispozici bezpečnou virtuální kartu, kterou si můžete přidat do Apple/Google Pay a platit s ní kdekoli. A pokud budete chtít, můžete si zdarma přiobjednat dokonce 2 elegantní fyzické Twisto karty. K Standard tarifu patří i bezva pomůcka, která ukončí zdlouhavé přepočítávání společné útraty v hospodě nebo na výletě. Jednoduše si to s kamarády rozložíte pomocí Twisto Split. Tarif Standard stojí 99 Kč měsíčně.

Co zahrnuje Premium tarif?

Tenhle tarif si zamiluje každý, kdo má cestování v krvi nebo rád nakupuje v zahraničí online. Twisto Premium se vyplatí, i kdybyste si cestovní lásku mohli dopřát třeba jen 2× do roka. Ke všem výhodám Online i Standard tarifu máte s naším prémiovým tarifem navíc ještě cestovní pojištění až pro 6 členů domácnosti. Zároveň můžete využívat zvýhodněný směnný kurz bez jakékoli přirážky. Tarif Premium stojí 199 Kč měsíčně.

A pozor! Standard i Premium si můžete vyzkoušet na měsíc zdarma. Věříme, že si jejich výhody zamilujete.