“Ty krávy zelený, nenažraný.” Takhle častovala složenky postava Zdeňka Svěráka ve slavném filmu Kolja. Od té doby se hodně změnilo. Složenky jsou červené a dají se platit pouhým vyfocením. A nejen složenky. Seznam se se službou Twisto Snap.

Jak platit mailem = Twisto Snap

Chystáš se zaplatit kroužek pro děti? Nebo kurz pro sebe? Chodí ti každý měsíc vyúčtování za internet nebo telefon do mailu? Nakupuješ na fakturu? Všechny tyhle platby za tebe vyřeší Snap a ušetří ti pár minut života a možná taky nervů. Je to jednoduché. Fakt.

Všechna mailová vyúčtování totiž stačí přeposlat na adresu plati@twisto.cz a máš zaplaceno. V Twistu to za tebe udělají na speciálním oddělení a platbu odečtou z tvého Twisto limitu, takže ji po uhrazení uvidíš v přehledu svých plateb. Když je vyšší než 1 500 Kč, můžeš si ji klidně rozložit do splátek, což je na podzim 2021 úplně ZDARMA a bez navýšení. Pro zářijové Twisto nováčky je takhle výhoda automatická, stávající zákazníci si ji můžou aktivovat v appce v sekci Nákup na třetiny.

“Zaplatil jsem už takhle taky složenky i pokutu. Jednou jsem zapomněl vyúčtování poslat včas, už mě dokonce operátor upomínal, tak jsem to vysnapoval a napsal na Twisto chat, že bych to potřeboval rychle zaplatit. Asi do dvou hodin bylo vyřízeno. To mě potěšilo,” pochvaluje si službu například David Vaníček z Youtube kanálu Dva tátové.

Jak platit fotkou = Twisto Snap

Podobně jednoduchý je i druhý způsob použití Snapu. Doklad s platebními údaji, a nezáleží, jestli je to faktura, potvrzení o úhradě kroužku nebo smska, stačí vyfotit přes Twisto Snap (odkaz najdeš v appce i v účtu na počítači) a opět se dál nemusíš o nic starat. Ušetříš si otevírání internetového bankovnictví, vyplňování platebních údajů, případně potvrzování platby. Navíc Twisto za tebe pohlídá i splatnost.

Twisto Snap je opravdu jednoduchý nástroj na všechny platby, které nelze vyřešit Twisto kartou nebo Twisto Pay. A například zrakově postiženým usnadňuje život opravdu výrazně. “Když vám přijde faktura ve formátu PDF a většinou graficky zpracovaná, software, který nevidomým běžně čte obsah na webu, jí nerozumí. Pak nevíte, co kde na faktuře je, co je číslo účtu, částka k proplacení atd. A tak je pro mě lepší poslat fakturu do Twista, které ji za mě zaplatí. A já se o té transakci dozvím přes Twisto aplikaci, kterou mi naopak speciální software přečte hravě,” říká Karel Giebisch, nevidomý masér a tester appek, který pomáhá i Twistu.

Tak co, vyzkoušíš i ty nejrychlejší způsob plateb?