Mají toho společného víc, než by se na první pohled zdálo. Šetří čas, nervy a v konečném součtu i peníze. Dva české startupy, které mění (nejen) platby online i offline teď spojily svoje síly. A jak ulehčí život vám?

Platit svobodně v restauraci i v životě

Zakladatel Qerka Lukáš Kovač rozjel svůj byznys kvůli své potřebě – nebavilo ho čekat v restauraci na placení. Zakladatel Twista Michal Šmída zase chtěl udělat placení na internetu bezpečnější. Povedlo se to oběma. Dnes můžete v tisícovce restaurací platit Qerkem a jeho účty zase Twistem. Jednoduše, bez čekání a bezpečně.

Proč platit Twistem Qerko? Pro pořádek!

Pro majitele a majitelky Twisto účtu znamená využití Twista v Qerku velkou výhodu – budou mít všechny svoje platby v restauracích na jednom místě a díky Twisto appce taky přehledně srovnané. Svoje výdaje za jídlo a pití mimo domov pak jednou měsíčně hromadně zaplatí s celým Twisto vyúčtováním a mají hotovo.

S Qerkem sbíráte odměny

Qerko ale zdaleka není jen nástroj na rychlé a pohodlné platby v restauracích. Za platby Qerkem můžete ve stovkách restauracích získat odměnu za věrnost. Třeba kávu, či dokonce 20% slevu na desátou platbu. Mrkněte se do Qerko appky do záložky “Kam zajít” a tam zvolte “Věrnostní program”. Na mapce rychle najdete restaurace, kde vás budou za pravidelné platby Qerkem hýčkat. Zmiňovanou 20% slevu získáte v restauraci La Patrona v pražském Karlíně a to za 10. návštěvu v řadě. Když tam zaplatíte čtyřikrát, dostanete kávu zdarma.

S Qerkem si rezervujete stůl. Na pár kliknutí.

V záložce “Kam zajít” najdete opět mapu se seznamem restaurací. Po rozkliknutí na kteroukoli z nich uvidíte, kdy mají otevřeno, i možnost rezervovat si stůl. Vyberete si datum čas i počet lidí a Qerko vám dá vědět, zda vaše rezervace klapla.

S Qerkem děláte radost

A jak? Automaticky. Při platbách Qerkem máte defaultně nastavené 10% spropitné. V našich zeměpisných šířkách je tento poměr účtu a spropitného pro personál nepsaným pravidlem. Jenže, kdo stál někdy za barem ví, že zrovna tohle nepsané pravidlo se ne vždy dodržuje. Když platíte s Qerkem, máte jistotu, že z vaší návštěvy budou mít radost i ti, kteří se o vás v restauraci starali. A pokud jste s obsluhou nespokojeni, máte samozřejmě možnost spropitné nedát. Rozhodnutí máte ve svých rukou.

Dobrou chuť s Qerkem a Twistem!