Podzim bývá finančně nejnáročnějším obdobím. Hned poté, co se rodiny otřesou z placení kroužků a školní výbavy, přichází povinnost připravit auta na zimu a pak hned nastupují nákupy na Vánoce. Platit chytře, bez zbytečných výdajů a stresu můžete s Twistem. Na pár kliknutí.

Pneumatiky plaťte po částech. Máte to ZDARMA!

Nákup nových pneumatik dokáže peněženku pořádně provětrat. S Twistem si ho ale o dost usnadníte! Mrkněte se po novém obutí na Pneugripu, tam si totiž můžete svoji platbu rozložit do tří měsíců a nebude vás to stát ani korunu navíc. Stačí prostě v košíku zakliknout Twisto - Nákup na třetiny a hned platíte jen první třetinu, zbytek následující dva měsíce. Na Pneugripu si navíc vybere každý, čekají tu pneumatiky od 180 značek - od nejlevnějších až po ty prémiové. Stejný servis, tedy nákup na třetiny bez navýšení, dostanete i na e-shopu Pneuboss, kde zboží expedují do 24 hodin.

Mimochodem - zimní pneumatiky jsou povinné od 1. listopadu do 31. března, pokud je na silnici souvislá vrstva sněhu, led či námraza, nebo se dá vzhledem k počasí předpokládat, že tato situace během jízdy nastane.

Festivaly právě začínají!

Také je vám trochu líto, že s přicházející zimou končí sezóna festivalů? Nesmutněte! Sezóna 2023 totiž právě začíná. Už teď můžete začít v předprodeji nakupovat lístky na řadu fesťáků a na Ticketstream je můžete pořídit s Twistem. Třeba lupeny na Beats For Love v Ostravě by pro někoho mohly být skvělým vánočním dárkem, co myslíte?!

Nový příběh vašeho domova

Až vás zima zažene do vašich bytů a domů, rozhlédněte se kolem sebe. Toužíte pár věcí vylepšit nebo některé kousky vyměnit? S Kulinou můžete tvořit nový příběh svého domova. Na jejich webu najdete okouzlující věci na servírování, drobnosti do koupelny, poctivé kuchyňské spotřebiče, ale i prémiové německé nádobí WMF – teď se slevou 30 %, která platí do konce října 2022. Třeba profi pánev s nepřilnavým povrchem na celý život nebo sadu nožů s pěkně ostrým designem. Mimochodem - tohle nádobí vyhrálo 1. místo v kategorii výrobků pro domácnost v Německu.

Zahřejte své tělo

Pokud se bojíte chladného počasí, máme pro vás hřejivou zprávu! Teda spíš hřejivý promo kód. Vyberte si v Marimexu infrasaunu nebo finskou saunu a při placení Twistem zadejte kód TWISTOMX. Rázem vás zahřeje sleva 2 000 Kč. Kód platí do konce listopadu 2022.

Jestli raději sázíte na teplo vyrobené pohybem vlastního těla, proběhněte se po webech Body King Fitness nebo Kulturistika.com.

Kromě doplňků stravy tam najdete fitness pomůcky, s nimiž si můžete naordinovat lehký trénink doma u televize nebo pořádnou nálož venku na čerstvém vzduchu.

Nečekejte na číšníka do zimy

Už jste někdy čekali na číšníka tak dlouho, že jste zvažovali, že odejdete z restaurace bez placení? To se vám s Qerkem nestane. S jednoduchou Qerko appkou zaplatíte dřív, než se snese k zemi list ze stromu – stačí načíst QR kód. Navíc si do jejich appky můžete přidat Twisto Pay jako platební metodu. Užijte si podzim bez zbytečného čekání.