Spravovat rodinný rozpočet, to bývala vyšší dívčí. Využili jsme technologie a zkušenosti ze zahraničí k dobré věci a vytvořili jsme projekt, který každý den usnadňuje placení stovkám tisíc Čechů a Češek. Která ze super schopností Twista se stane vaší nejoblíbenější?

  1. Twisto zruší nejdelší týden v měsíci. Ten před výplatou
    Když je posledních pár stovek na účtu a do výplaty daleko, s rodinným rozpočtem pomůže Twisto. Twisto za vás všechno platí, dokud vám peníze nebliknou na účtu. Spolu to srovnáme jednou měsíčně. Co si za to účtujeme? Nic. Ani korunku, a dokonce ani halíř. Platíte až tehdy, když si platbu odložíte o víc než 14 dnů po její původní splatnosti.
  2. Díky Twistu vám vždycky zbudou vlastní peníze
    Finanční rezerva je od toho, aby byla po ruce, když to nejvíc potřebujete. Jenže, tu do ní sáhneme na na nové boty, které jsou zrovna ve slevě, a tu zase protože potřebujeme ke kadeřníkovi. Což je přesně ta chvíle, kdy se rozbije pračka, vybouchne televize nebo se porouchá auto. Proto peníze na běžné výdaje čerpejte z Twisto účtu a rezervu nechte dál dělat svojí práci – jen ať si poslušně čeká, kdyby přišel strýček Příhoda…
    Přestaňte platit více!
  3. Twisto pro vás vyjedná slevy ve vybraných e-shopech
    Připravujeme pro naše zákazníky speciální akce, díky kterým při nákupech ušetří. Na vybraných e-shopech z nákupů dostanete klidně i 5 % z částky zpět. Takže vlastně platíte a rovnou vám u toho peníze přibývají na účtu. A to je pocit k nezaplacení. ;-)
  4. Twisto vám uvolní ruce. A koneckonců i hlavu
    Víkend tu není pro srandu králíkům, ale pobavit byste se měli hlavně vy. Určitě vymyslíte minimálně 17 zajímavějších činností, než je papírování a placení účtů. S Twistem faktury jen vyfotíte nebo nám je přepošlete a máte hotovo. Navíc jsou všechny při ruce v přehledné aplikaci, takže máte perfektní přehled o všech svých výdajích. Dokonce za vás ohlídáme i splatnosti.Twisto vás ochrání, když to bude potřebaA když už se nějaké zboží pokazí, nejenže vždycky najdete účtenku, protože ji máte v Twisto aplikaci, ale můžete nakupovat vesele dál. Celý měsíc totiž platíme my a reklamaci s prodejcem vyřešíme za vás. Jsme v tom zkrátka spolu v dobrém i ve zlém.