1. Mějte své peníze na účtě pro případ potřeby
    Plno lidí nepřemýšlí nad tím, co se jim v budoucnosti může stát. Většinou si říkají, to se mě netýká, to se stává jiným. Buďte mezi těmi chytřejšími a myslete na budoucnost dopředu. Například můžete své každodenní nákupy nebo faktury platit přes Twisto a své peníze si šetřit na účtě pro případ, kdy je budete skutečně potřebovat. Nemusíte tak v naléhavé situaci řešit, od koho si v rychlosti máte půjčit peníze. Nikdo neví, kdy se mu rozbije pračka, dítě bude potřebovat na školu v přírodě nebo si podvrtnete kotník a nebudete moci 2 týdny do práce. V takových situacích je fajn mít svoje peníze okamžitě k dispozici, a takse nedostat do potíží.
  2. Nemusíte si půjčovat od bank
    Když používáte Twisto, nemusíte řešit, která banka má nejnižší poplatky a u které budete mít nejvýhodnější podmínky. Banky se pokaždé dívají na vaši platební historii a mnohdy vám ani nepůjčí. A když ano, tak za jakých podmínek? Twisto je tady pro všechny, kteří se nechtějí na dlouhé měsíce zadlužovat a stresovat se placením splátek. Ať už jste maminka na mateřské dovolené, student nebo začínající podnikatel, s Twisto můžete platit své nákupy nebo třeba faktury a celý účet zaplatit až příští měsíc – a když vám to i tak nevychází, platbu si můžete za výhodných podmínek rozložit i do dalších měsíců. Tak snadné to je.
    4-faktury
  3. Zvládli jste někdy zaplatit své složenky a faktury rychleji než za 5 sekund?
    Je to věc, kterou musíme dělat každý měsíc, ať chceme, nebo ne. A rádi to odkládáme, dokud to jde. Zaplatit všechny složenky, faktury a vyúčtování za telefon zabere docela dost času a za rok se to naskládá až na několik hodin. Asi každý by chtěl tento čas strávit jinak než složitým vypisováním údajů ve svém bankovnictví. Snažíme se, aby vám placení přinášelo radost, a tak jsme vymysleli službu SNAP, se kterou vám placení vašich faktur zabere jen 5 sekund. Ano, stačí je vyfotit nebo přeposlat na plati@twisto.cz a my se o vše postaráme.
  4. Už nikdy více papírové účtenky
    Taky si s každou účtenkou říkáte, raději si ji schovám, kdyby se náhodou něco stalo. A když se stane, tak ji samozřejmě nemůžete vůbec najít. To pak vyházíte všechny šuplíky a koše, aby se objevila, a často to vůbec nepomůže. Pokud platíte s Twisto, můžete na tuto starost zapomenout. Každou provedenou platbu máte přehledně uloženou ve svém Twisto účtě, stejně jako faktury a složenky. Nedělejte si život složitější, když je tady Twisto.
  5. Umíte získat peníze z nákupu zpět? My ano.
    Představte si svět, kde vám ke každému nákupu pošlou peníze zpět na váš účet. Tím by se stalo placení mnohem zábavnější a bez jakéhokoli stresu. A proč vám to vůbec říkáme? Protože se službou Cashback se vám peníze z nákupů na váš Twisto účet jen pohrnou. To, co se vám doposud zdálo nemožné, je s Twistem naprosto běžné. Proto s námi platí více než 150 tisíc Čechů, kteří chtějí mít své finance pod kontrolou a neplatit víc, než musí.
  6. Večeře, tenisky nebo dovolená ve Španělsku?
    Většinu času žijeme v představách „co by kdyby“ a vůbec nepřemýšlíme nad tím, co skutečně můžeme ovlivnit. Ať už si chcete koupit cokoli, s Twisto si to může dovolit každý. Přestaňte se bát placení a říkat, že něco nemůžete. S Twisto můžete vybírat ve více než 200 e-shopech – a další stále přibývají. Objednáte v nich jídlo, ale třeba i nábytek nebo dovolenou. Přestaňte se omezovat a začněte žít své sny.