Od té doby, co lidstvo vynalezlo internet, jde všechno jako po másle. Kdo by se byl nadál, že to půjde ještě líp! Twisto přišlo na to, jak si denně ušetřit ještě pár minut k dobru navíc. Mrkejte, jak se platí s fištrónem.

  1. Nikdy před, vždycky po.
    Nákupy na netu mají snad jen jeden háček: musíte nejdřív zaplatit, až pak zboží vyzkoušet. A když něco neštymuje, na peníze zpátky si musíte počkat klidně i třicet dní.
    Ale s Twisto, to je jiná! Prostě platíte až ve chvíli, kdy jste se vším spokojení. Nikdy předem. Takže vám snadno projde i koupě, kterou provedete v pátek večer po dvou sklenkách margarity. (Nebo pěti.)
    Zajíc v pytli

  2. Jeden klik a hotovo.
    Pokud zrovna netrpíte nějakou podivnou formou nemoci zvané OCD, vyplňování formulářů vás asi moc brát nebude. Zabíjet čas vypisováním indicií na každém webu je někdy fakt o nervy. Takže by vás mohlo potěšit, že s Twisto to jde jedním klikem. A to včetně oblíbených e-shopů jako je damejidlo.cz, Rohlik.cz nebo Slevomat.cz.

  3. Konec štrachání po kapsách.
    V autě, pod postelí, na stole v kuchyni nebo v té kabelce, kterou jste nechali v předsíni. Peněženka si může klidně ležet, kde se ji zamane, vy ji totiž k placení už nepotřebujete. Protože máte Twisto, jak jinak!

  4. S fotkou to jde jakbysmet.
    Dneska už horlivě snapují nejen teenageři. Začněte také, přijde to vhod při placení složenek a faktur! S vychytávkou SNAP si stačí fakturu vycvaknout do mobilu a nahrát nám ji přes appku, případně poslat rovnou na e-mail. A my ji za vás zacvakáme.
    Twisto Snap

  5. Platíte, kdy se vám zamane.
    Když nemáte do čeho píchnout, nudíte se v tramvaji nebo třeba zrovna vystáváte důlek ve frontě u kasy - nakupovat prostě můžete, kdy a kde se vám zlíbí. A je jedno, kolik zvědavců vám přitom bude koukat přes rameno. Vaše peníze jsou totiž jako v bavlnce a nikdo na ně nemůže.