Prázdniny jsou tady, pojďte procestovat svět. Ušetřete s Twistem na cestách 5 % při každé platbě v zahraničí. Do začátku vašich cest vám navíc LeoExpress nadělí 500 Kč. Stačí si založit Twisto účet pomocí tlačítka níže a získáte 500 leo korun na váš věrnostní účet Smile Club, které poté využijete na nákup jízdenek.

Chci Twisto účet a 500 Kč na LeoExpress

Kredity budou připsány na účet Smile Club do 7 dnů od schválení Twisto účtu ze strany Twista. Pokud používáte pro Smile Club jiný e-mail než pro Twisto, přidejte si tento e-mail v nastavení Twisto účtu.

Navíc díky Twisto Premium, které je pro vás na první 3 měsíce zdarma, budete mít všechny zahraniční platby o 5 % levnější. Do konce září garantujeme o 2 % lepší zahraniční kurz než mají všechny ostatní banky a fintechy. Navíc dostanete cestovní pojištění pro celou rodinu a vaše platby budou v bezpečí. Zjistěte o Twistu a jeho výhodách více na webu.

S Twistem si také můžete urychlit placení a nemusíte opisovat údaje z karty při nákupu jízdenek. Na Leo Express se dá jízdenka zaplatit na jedno kliknutí. Jediné, co musíte udělat, je vybrat si v košíku platbu "jízdenka ihned, zaplatím za 14 dní (Twisto)".

Twisto vám poté pošle potvrzení na mobil a jízdenka bude vaše. Do e-mailu dostanete fakturu, kterou do 14 dní zaplatíte bankovním převodem nebo kartou. Nejdřív nakoupíte a platíte, až se vám to hodí.

Proces založení účtu se řídí obchodními podmínkami společnosti Twisto, které jsou uvedené zde https://www.twisto.cz/podminky/ucet/

Akce končí 31.8.2019.