Svět FinTech máme v malíčku. Alespoň to tak vypadá podle všech těch ocenění, která se nám za poslední dobu sešla. Rozhodli jsme se, že se s vámi o naše radostné úspěchy podělíme. Mrkněte na důvody, které nás pohánějí měnit svět financí dál.

Náš nejčerstvější úlovek, který nám vykouzlil úsměv na rtech, jsme si převzali v pátek v Bruselu. Odborná porota neměla jednoduchý úkol. Do European FinTech Awards 2017 se přihlásilo více než 600 evropských startupů, které soutěžily mimo jiné i v kategorii nejlepší platební FinTech. Před samotným vyhlášením, kdy se Twisto dostalo do TOP 3, jsme byli jako na jehlách, kdo si cenu odnese. Asi si dokážete představit, jakou radost jsme měli, když porota na prvním místě vyhlásila Twisto.

Od března se můžeme pyšnit cenou FinTech počin roku 2017. Vyhráli jsme ji v anketě vyhlášené deníkem E15 a hlasy nám v ní darovala jak odborná veřejnost, tak porota složená ze samých vrcholných českých bankéřů. Účastníci měli vybrat start-up, do kterého by bez obav investovali ze svého. Velmi nás potěšilo, že jsme se jím stali právě my. Zároveň jsme se umístili také v TOP 10 českých start-upů podle časopisu Forbes.

Úspěchy slavíme nejen doma, ale také ve světě. Magazín Financial IT nás před nedávnem zařadil mezi padesát nejnadějnějších FinTech firem na zemi - a umístili jsme se na krásném 29. místě. Tato cena nás těší tím spíš, že ji udělují samé špičky v oboru.

Sbírat ceny ale není to, co máme za lubem. Naším hlavním cílem je stále měnit svět financí k lepšímu a usnadnit tak život sobě i ostatním. Úspěchy v soutěžích jsou přitom příjemným připomenutím, že jdeme tím správným směrem.