Dlouhé měsíce jsme testovali, dumali a koumali. Potom jsme uznali, že už máme všechny fígle pod palcem a rozhodli jsme se, že už nemá smysl dále otálet. Všechna ta práce se nakonec vyplatila: první transakce s Twisto kartou Mastercard proběhla na jedničku.

Chci svoji Twisto kartu

Stalo se to v polovině srpna a rovnou v dánské Kodani. Našim klukům, Lukášovi s Viktorem, při procházkách mezi kanály brzy vyschla hrdla. Skočili si proto pro láhev vychlazené minerálky, že se žízní zatočí. Odhodlaně předstoupili před platební terminál, vytáhli Twisto kartu Mastercard, zaplatili - a v tu ránu byli štěstím bez sebe. Ne snad proto, že by tolik žíznili. Zrovna se jim totiž s naší kartou podařila historicky úplně první úspěšná transakce. Vyšla je na krásných 20 DKK (což je zhruba sedmdesát českých korun), ale byla - jak se tak říká - k nezaplacení.

U skandálně předražené minerálky z obchodu v paláci dánské monarchie to samozřejmě nekončí. Naopak, je na čase to pěkně rozjet! S Twisto kartou to už totiž brzy budete moci roztočit ve velkém i vy, ať už jste na cestách či doma. Stačí si o ni jen zažádat a pošleme vám ji až domů. Když se navíc přidáte k první tisícovce majitelů, máme pro vás ještě malé překvápko.

Chci svoji Twisto kartu