Jak na to?


Ve svém účtu v sekci Výhody vyberte e-shop, kde chcete nakupovat. U každého obchodu uvidíte, kolik procent vám Twisto z platby vrátí zpátky. Bude to vždy o 5 % víc než jinde. Twisto tuto výhodu poskytuje společně s Tipli.

Klikněte na vybraný e-shop, na konci popisu klikněte na zelené tlačítko “Využít výhodu”.

Ve chvíli, kdy e-shop potvrdí váš nákup (12 - 70 dní), cashback bude připsán na váš Twisto účet ve formě kreditů, které pak můžete použít na libovolnou platbu.

Důležité vědět


Nákup proveďte co nejdříve. Ideálně do 1 hodiny od přesměrování do obchodu. Pokud se chcete vrátit k nákupu, který začal před delší dobou, doporučujeme prokliknout se znovu ze sekce Výhody.

Cashback funguje pouze pro online objednávky. Pokud svoji objednávku dokončíte telefonicky, osobně nebo jiným podobným způsobem, nemůžeme zaručit, že svoji cashback odměnu dostanete.

Pro své nákupy nevyužívejte anonymní režim prohlížeče (někdy také “Incognito window”). V tomto režimu prohlížeč nepoužívá cookies ani jiné systémy pro zaznamenání návštěvy. Také doporučujeme neotevírat během nákupu žádné jiné stránky.

Funkčnost cashbacku mohou ovlivnit rozšíření třetích stran, které blokují zobrazování reklam, nejčastěji tzv. Adblock. Při svých nákupech si prosím vypněte blokování reklamy ve svém prohlížeči.

Způsob platby a doručení zboží zvolte podle vašich preferencí.

Cashback se zpravidla vztahuje na veškerou nabídku obchodu. Pouze výjimečně obchody nabízí cashback jen na vybrané produkty. Pokud existuje omezení cashbacku, uvádíme tuto informaci v popisu e-shopu v sekci Výhody.

Často kladené otázky:


Kredity se připíší na Twisto účet nebo na účet Tipli?
Pokud máte Twisto účet a nakupujete přes sekci Výhody, kredity se připisují přímo na Twisto účetPokud nakupujete přes Tipli stránku, kredity se připíší na váš účet u Tipli

Jak si můžu poslat peníze z Tipli na Twisto účet?
V tuto chvíli to bohužel není možné.

Kdy se mi kredity připíší do Twisto účtu?
Záleží na daném obchodníkovi: je to 12 až 70 dnů

Co dělat, když se cashback nepřipíše ani po 70 dnech?
Napište nám na dotaz@twisto.cz anebo nám zavolejte v pracovní den mezi 9:00 - 20:00 na číslo +420 222 70 33 33

Jaká je výše casbacku, když e-shop uvádí pouze interval, např. 0,5 až 5 %?
Pokud chcete znát detaily, navštivte portál Tipli.cz, který Twistu cashback poskytuje, a podívejte se tam na daný e-shop. Hledejte sekci “Cashback nabídky”.

Má cashback expiraci?
Všechny kredity připsané na váš Twisto účet se řídí Všeobecnými obchodními podmienkami Twista https://www.twisto.cz/podminky/ucet/. Zde najdete informace o expiraci.

Proč se liší cena zboží na AliExpress?
Jde o přímou taktiku AliExpressu. Láká svoje zákazníky na svou mobilní aplikaci, kde nabízí speciální slevy "Mobile Only Deals". Najdete tam tedy nižší ceny než při nákupu na jejich webových stránkách - nezávisle na tom, odkud byly tyto stránky zobrazeny.