Romantický výlet pro dva, příjemná masáž, parfémy nebo třeba potřeby pro mazlíčky. To jsou nákupy, které naši zákazníci získali díky Twisto Pay zdarma. Jak? A za co? Začtěte se.

Je to celý 1 000 000 korun. Částka, kterou do konce září rozdáme našim zákazníkům. A děláme to pěkně postupně, aby se dostalo na co nejvíc lidí. Princip je jednoduchý. Stačí na e-shopech zaplatit přes Twisto Pay a nákup je automaticky zařazen do losování. Každý týden vybereme 100 lidí, kterým jejich objednávku zpětně darujeme. Minulý týden jsme takhle rozdali 117 870 Kč.

Co je Twisto Pay?
Platební metoda, kterou najdete na více než 900 e-shopech. Díky Twisto Pay můžete mít během nakupování na e-shopech o 4 starosti méně. Nakupujete na jedno kliknutí, takže vás nečeká žádné opisování údajů z karty. Stačí zadat e-mail, telefonní číslo a adresu, kam má zboží doputovat. V tu chvíli vás nákup stále nestojí ani korunu. Pěkně v klidu si počkáte, až zboží dorazí domů, prohlédnete si ho nebo si ho vyzkoušíte a rozhodnete, co si necháte. Twistu pak do 14 dnů zaplatíte jenom to, co skutečně chcete. Jde o vaše pohodlí a bezpečnost. Na e-shopu neplatíte vlastními penězi, takže se jim nemůže nic stát. A navíc, takhle můžete nakupovat, i když je vaše výplata ještě na cestě.

Další výhody? Zkuste Twisto účet
Twisto ale zdaleka není jen Twisto Pay. Twisto má také tři různé účty, díky kterým lze nakupovat i tam, kde Twisto Pay nenajdete. A to nejen na e-shopech, ale díky Twisto platební kartě i v kamenných obchodech. S Twisto účtem získáte slevy na dalších e-shopech, cestovní pojištění zdarma a 5% slevu na každou zahraniční platbu. Až do konce října patří k Twisto účtu také 30% sleva na Zootu.

Platit přes Twisto Pay je k nezaplacení. Mít k tomu i Twisto účet rozhodně stojí za to.