Někdy stačí hezké slovo, jindy drobnost, kterou si koupíte cestou z práce. Hřejivý pocit na duši jde zařídit snadněji, než se zdá. Připravili jsme pro vás dávku větších i menších drobností, díky kterým vstoupíte do přicházejícího podzimu s úsměvem na rtech. Na našich nových partnerských e-shopech je můžete s Twisto Pay pořídit samozřejmě z pohodlí gauče. A zaplatíte, až bude podzim hrát všemi barvami.

Takto voní domov

Už jste se někdy vrátili domů a ovanula vás vůně sakury, rozmarýnu nebo lotosu? Produkty nizozemské značky Rituals tohle vážně umí. Vyvolají ve vás slastný pocit jen tím, že se nadechnete. Domácí vůni tu můžete skvěle zkombinovat s péčí o tělo. Se sakurovým šamponem ve vlasech vás vzpomínky na léto budou hřát ještě hodně dlouho.

Energie skrze jídlo

Nikdy nebudeme vyrábět nic, co by nám samotným nechutnalo,” říká zakladatelka Natu Kamila Hladká. Když si dopřejete něco z Natu, jejím slovům uvěříte. Můžete svůj den nastartovat superkaší nebo svým dětem přibalit do školy zdravou (a chutnou!) svačinu. Dobrý pocit zaručen!

Jestli se chcete pustit do většího vaření, můžete pomocí kuchyňského robotu Magimix umixovat třeba vlastní rajčatový protlak. Tady je návod. Na podzim a v zimě se tyhle zdravé zásoby budou zaručeně hodit.

A pokud se vám naopak nechce vařit vůbec nic, nechte si jídlo přivézt. Především na severu a západě Čech vám něco dobrého doručí firma se sympatickým názvem Jídlo pod nos.

Dárek? Ano, prosím!

Dostat dárek, i když narozeniny slaví někdo jiný, nám přijde jako skvělý zvyk. A spousta obchodníků s námi evidentně souhlasí. Připravte se proto na chladné počasí s pomocí narozeninové kolekce oblečení značky Andżela. Nebo se potěšte 22% slevou, kterou na nákupy nad 999 Kč v rámci svých 22. nabízí Astratex. My k tomu přidáváme kód na slevu 20 %, který můžete použít při platbě Twisto Pay i na nákup s menší hodnotou. Kód je tento: TMTWISTO20 a narozeniny teď právě vůbec nemáme. Dáváme vám ho jen tak 😉.

Sezona ještě nekončí

I když už deštivé dny začínají převažovat nad těmi slunečnými, nevzdávejte se pobytu venku. Nasaďte si sluneční brýle, ideálně ty z obchodu LuxBrýle, protože tady seženete nevšední tvary v posezónních slevách, a nasávejte do svého těla poslední paprsky, které ještě mají hřejivou sílu.

Babí léto nezapomeňte zvěčnit novým foťákem, podzimní světlo dává fotkám výjimečné kouzlo. A když si pořídíte instantní foťák, můžete si fotku hned vyjet a koukat na ni, až slunce zapadne.

A na závěr jeden tip pro motorkáře: Kdyby se vám ještě nechtělo zazimovat svůj pekelný stroj, pořiďte si kvalitní motorkářské oblečení, ve kterém můžete mít sezónu o několik měsíců delší. Udělejte si podzim přesně takový, jaký chcete. Od toho tu Twisto Pay je 😎.