Asi to znáte, hezký večer strávený s kamarády v restauraci obvykle končí zdlouhavým střídáním u kasy či trochu trapným přetahováním, kdo z vás to tentokrát “vezme”. Twisto zavádí další inovaci, díky které se takovým situacím elegantně vyhnete.

Jmenuje se Split a jak překlad naznačuje, útratu touto funkcí pohodlně rozdělíte mezi svoje přátele. Dokonce i mezi přátele, kteří nemají Twisto. A dokonce ji rozdělíte, jak budete chtít.

Jak na to?

Novinku najdete v detailu každé platby. Tam uvidíte tlačítko “splitnout útratu”. Když na něj kliknete, vyberete ze svého seznamu přátele, se kterými se chcete o útratu podělit, anebo jejich údaje zadáte ručně. Stačí telefonní číslo anebo e-mailová adresa. V poznámce jim můžete cokoliv napsat.

Zákazníkům Twista se část vaší platby okamžitě zobrazí v účtech. Ty ostatní dostanou zprávu esemeskou nebo e-mailem. Na zaplacení částky je vždy sedm dní. Když nebude uhrazena, vrátí se na Twisto účet toho, kdo Split vytvořil. A ještě bonus - když někdo začne díky vašemu splitnutí Twisto používat, získáte oba 300 Kč.

Splitujte v aplikaci

Split zatím funguje jen v naší appce. Pokud ji náhodou ještě nemáte, stáhněte si ji.

My máme ze Splitu radost. Co na něj říkáte vy? Napište nám do komentářů.

PS: Nemáte ještě Twisto účet s kartou? Založte si ho jednoduše zde

Chci Twisto