Split je nejen krásné chorvatské město, ale také nová funkce Twista, díky které si můžete rozdělit svoje platby se známými a přáteli. Když jsme Split spouštěli, rozjeli jsme s ním i docela netradiční soutěž - Mistrovství ČR ve splitování, a tyhle dva Splity v ní spojili. Pravidla byla jednoduchá - splitujte s přáteli, ať už mají anebo nemají Twisto, a sbírejte tak body. Po dvou měsících máme výherce, kterému jsme předali výhru. Jak jinak než cestu do Splitu, kde se se svými přáteli nalodí na jachtu. A svoji výhru tam třeba oslaví dezertem Banana Split.

Jak a kde splitovat?

Martin Heger používá Twisto asi rok a půl a funkce Split mu přišla vhod. Má totiž hodně kolegů a kolegyň, a tak i hodně příležitostí ke splitování. Společné platby prý dělí každý den, klidně i několikrát - za kávu v kavárně, oběd v restauraci anebo za benzin, když jedou společně na pracovní schůzku anebo na výlet.

A jak splitujete vy?

Za dva měsíce od spuštění Splitu jste prosplitovali téměř 2 000 000 korun. Průměrná částka jednoho splitu byla 209 Kč a maximální počet lidí, mezi které byla jedna platba rozdělena, bylo sedm. Tolik statistika. Věříme, že splitování vám bude i dál šetřit nervy a čas. Stejně jako výherci vůbec prvního Mistrovství ČR ve splitování.