O tom, že na vybraných e-shopech dostaneš s Twistem peníze z nákupu zpátky, asi víš. Chceme ti ukázat, že šetřit můžeš ještě o dost víc. Twisto karta totiž patří do rodiny Mastercard, a tak se zákazníci Twista s aktivovanou kartou můžou přidat k věrnostnímu programu Mastercard Priceless Specials, který poskytuje slevové kupony na nejrůznější služby a zboží (třeba 20% slevu na Lego jen tak nepotkáš).

Jak to funguje?

Je to úplně jednoduché. Se svou Twisto kartou se přihlásíš tady. Přihlášením, které musíš potvrdit korunovou transakcí, získáš přístup ke slevovým kupónům, jež pokrývají všechny služby a obchody, na které si jen vzpomeneš – nakoupíš s nimi jídlo, ale i hračky, oblečení nebo schůzku u kadeřníka.

V programu Mastercard Priceless Specials navíc můžeš podpořit různé dobročinné organizace. Čím víc platebních karet máš v programu přihlášeno (můžeš maximálně 5 a musí být od Mastercard), tím víc získáš hlasů v rozhodování, komu peníze půjdou.

Pozor na věc

Do programu nemůžeš přihlásit Twisto virtuální kartu a barevnou fyzickou Twisto kartu vydanou po 11. květnu 2020. Naopak bílé plastové karty v programu fungují bez problémů. Před přihlášením do programu si pro jistotu zkontroluj, kterou kartu do něj chceš přihlásit.

Přejít na Priceless SpecialsChci Twisto kartu