Placení faktur, datlování údajů do e-shopů a hrazení složenek si dobrovolně užívá snad jen učiněný masochista. Twisto ale ví, jak se platebnímu kruhu pekla vyhnout. S ušetřenými nervy a časem pak můžete naložit, jak je libo.

Minutka dvě k dobru se hodí každému, ať už jste vytížený byznysmen nebo máma na mateřské. Proč ji navíc neušetřit na povinnostech, co nikoho neberou? Schválně si zkuste cvičně spočítat, kolik času nad všemožnými fakturami měsíčně strávíte. Vsadíme se, že by výsledný počet minut s přehledem vydal na lehké zdřímnutí po práci nebo třeba jedno malé orosené v hospůdce na rohu. A když to vezmete kolem a kolem, za pár měsíců už je to pořádný šlofík – a ta piva klidně dvě.

Twisto Snap

Snapování dávno nepatří mezi domény vykutálených teenagerů. Každý, kdo platí faktury či složenky, si díky němu může připsat pár minut života měsíčně k dobru. Nemusíte být ani zástupce z řad generace mileniálů, abyste funkci Snap od Twisto pobrali. Je to snadné jako facka: místo toho, abyste se složitě babrali s placením faktur nebo složenek, je nám prostě vyfotíte. Fotku už pak jen nahrajete ji do apky, případně pošlete na e-mail. Twisto se o platbu postará, a vy nám to zaplatíte až později, najednou s dalšími platbami.

A zdaleka nejde jen o účty za telefon či elektřinu. S Twistem se dá takto platit úplně na všech e-shopech, nejen těch, se kterými jsme si plácli. V praxi to vypadá třeba tak, že si objednáte mobil na Alze, zadáte platbu převodem a dotyčnou fakturu, co vám přistane v mailu, rovnou vyfotíte nebo přepošlete na Twisto. A je po starostech.

Na co se tedy zbytečně hašteřit s formuláři, internet bankingem nebo zadními stranami kreditek, když stačí mít foťák v mobilu a e-mail. To kvalitní schrupnutí nebo zlatavý mok za to podle nás dost stojí.