Nad domácí kuchyni není - ale jen v tom případě, že za plotnou stojí někdo jiný než vy sami. V opačném případě to bývá pěkná pruda. Mrkněte, proč raději uložit vařečku do šuplíku a užít si dlabanec z dovozu.

  1. Vždycky víte, kolik utratíte
    Jídlo z restaurace se na první pohled zdá jako drahý špás. Není to ale tak úplně pravda. Vezměte si, kolik peněz utratíte v supermarketech: ačkoliv vyrazíte pro chleba s máslem, stejně často ve finále přinesete domů nákup za šest stovek, ani nemrknete. S DámeJídlo se to stát nemůže. Vždycky koupíte jen to, co vážně chcete. A když k tomu zaplatíte s Twisto, na konci měsíce dostanete černé na bílém, na kolik vás to celkově vlastně přišlo.
  2. Dostanete, na co máte chuť
    Ne každý je rozený Jamie Oliver. Občas to prostě nedopadne tak, jak slibovali na obrázku v kuchařce - a vy pak máte prázdný žaludek a oči pro pláč. V případě jídla z dovozu je to skoro vždycky sázka na jistotu. A pokud se náhodou něco semele jinak, než by mělo, máte právo žádat kompenzaci. No uznejte, to se vám případě vlastnoručně zbabraného oběda stát nemůže.
    Tohle zvládne každý - Ananas
  3. Šetříte čas na pořádné věci
    Zdlouhavé nákupy, příprava surovin a úklid spouště v kuchyni jsou úplně jak Jezinky: vypadají nevinně, ale nakonec je jich všude plno. Jó, večeře z krabičky, to je ale jiná! Hoďte nohy na stůl, dejte si do nosu a relaxujte. Je to mnohem větší bašta, než se otáčet za plotnou i po jídle.
  4. Jde to bez nádobí
    Jsou situace, které ani myčka nezachrání. Připáleným omáčkám a hromadám zašpiněných talířů se dá ale elegantně vyhnout. Jak jinak, než s DámeJídlo!
  5. Jde to jedním tahem
    A nakonec to nejlepší: je to vážně brnkačka. Přes mobil je objednáno během vteřiny, peněženka přitom klidně může zůstat v kapse. Když platíte s Twistem, jde to jedna dvě. Jedině dveře od bytu už budete muset otevřít sami: na to, jak to udělat za vás, jsme zatím ještě nepřišli!