Veškeré strasti s nadcházejícím ročním obdobím by nejlépe vyřešil tvrdý medvědí spánek. Protože ale nepatříte mezi šelmy, musíte ho chtě nechtě přečkat v plném bdění. Přesto vás z vašeho brlohu nikdo a nic tahat nemusí - když máte Twisto, klidně všechno zařídíte z peřin.

Nákupy až do domu
Kdo by se plahočil do obchodu, když mu nákupy přijedou až pod nos? Všechno hravě objednáte na Rohliku, od zmíněného zahnutého pečiva přes salám až po deodorant. Navíc přitom ani nemusíte sahat do kapsy pro kreditku, s Twistem zaplatíte jediným kliknutím. Vyřídit tak můžete každý nákup, a na konci měsíce vám pak pošleme souhrnné vyúčtování.

Restaurace u dveří
Pohodlnost, jak je známo, s ubývající teplotou ve vzduchu úměrně stoupá. Nikdo vám proto nebude mít za zlé, když se vám nebude chtít stát u plotny. Od toho je tu totiž DámeJídlo - rozvážková služba, která vám zpříjemní nejedno líné nedělní odpoledne na kanapi. Jídlo zkušeně uvaří a přivezou až do domu. Když přitom platíte s Twistem, nemusíte hledat drobné ani se shánět po kreditce. Zařídíme to za vás včetně dýška. Shodit nohy ze stolu prostě budete muset jenom proto, abyste otevřeli dveře usměvavému kurýrovi.

Zkušební kabinka v obýváku
Dokonce i o ošacení je s Twistem pěkně postaráno. Nakupte si jediným kliknutím na některém z e-shopů a nechte si oblečení poslat až domů. V klidu pak vyzkoušejte, jestli to dobře sedí, a nepotřebné kousky zase obratem nasměrujte poštou tam, odkud přišly. Z vlastních peněz nám nakonec pošlete jen tu částku, kterou potřebujete k uhrazení padnoucího kousku. Kdyby náhodou něco nesedělo, s potěšením se k tomu postaráme o reklamaci. A na vás přitom leží jediná povinnost: abyste si spokojeně lebedili, že nemusíte ani na krok z domu.