Aby byl člověk jaksepatří produktivní, musí občas ubrat plyn. Nové síly pak nejlíp naberete, když vypnete úplně. Zařiďte si zaslouženou chvilku perfektního odpočinku v domácí lázni. Díky Twistu vám navíc veškerá relaxační výbava přijde až ke dveřím - a stačí k tomu jen jediné kliknutí!

Horké chvilky ve vaně
Kde se lépe uvolnit než ve voňavé koupeli? Připravte si doma lázeň, která vás doslova rozmělní na jednotlivé molekuly pohody a štěstí. Omamné olejíčky, soli, koule, balistiky, ale i jiné (nejen) koupelové vychytávky seženete na HomeSpa nebo na SpaBox.

Magické účinky bylinek
Naši předkové se jen tak k nějaké hogofogo chemii nedostali. Zato si ale uměli poradit s bylinkami, jejichž přírodní účinky ty vědecké mnohdy předčí. Ať už trpíte nějakým kožním či jiným neduhem, nebo si prostě chcete užít blahodárné účinky přírody, vsaďte při koupeli na rostlinky.

Pleť jako miminko
Pokud jste se narodili s dokonalou pletí, tleskáme a tiše závidíme. V opačném případě to nicméně vyžaduje občasnou nápomoc s šikovnou maskou nebo výživou. A kdy jindy si užít pečující kosmetické produkty, než když je pokožka pěkně připravená z horké vody? Mrkněte na dekorativa.cz.

Manikúra na jedničku
Po očistném lenošení vaně, jak je známo, nůžky a kleštičky přijdou vhod. Manikúra se totiž nejlépe provádí, když jsou nehty ještě vláčné a nezamaštěné od běžného provozu. Navíc by to chtělo trochu barvy, milé dámy! Vše pro vaše soukromé nehtové studio najdete na T-nails.cz

Znovu v plné parádě
Když už jste zhýčkaní dosyta, je na čase hodit se zase do pucu a vyjít na vzduch. Ještě předtím si ale můžete dopřát finální pečující kosmetiku v BIO kvalitě. Pak už jen nahoďte BIO parfém a zase hurá do světa!