Dnes se podíváme na 2 benefity, které patří neoddělitelně k Twisto kartě: cashback a cestovní pojištění. Ten druhý z nich určitě znáte. Slovo cashback, ale možná slyšíte poprvé. Cashback je jinými slovy vracení části peněz z platby. Když zaplatíte, určité procento z částky se vám vrátí. Většinou to bývá 2 - 5%.

Ušetřete stovky korun se službou Mastercard Priceless Specials

Vaše Twisto karta je automaticky zapojena do programu Mastercard Priceless Specials. Nemusíte se tedy o nic starat, výhody čerpáte automaticky. A to se vyplatí! :)

Stačí jen nakupovat u partnerských firem. Výhodný cashback na vás mimo jiné čeká třeba u benzínek MOL, při návštěvách kina Cinema City, v prodejnách léků Pilulka, v potřebách pro domácí mazlíčky Pet Center, v řetězci s dětskými hračkami Pompo, v módních prodejnách Orsay nebo u cestovní agentury EXIM Tours. Prohlédněte si celý seznam partnerů. Snadno tak ušetříte desítky korun měsíčně i více.

Jak Mastercard Priceless Specials funguje?

cashback-priklady

Úspora s každou platbou v zahraničí a cestování s pocitem bezpečí

Také se vám někdy stalo, že jste zapomněli na cestovní pojištění? Řešit tuto situaci na poslední chvíli, není nic příjemného. S tím je konec. Twisto karta v tarifu Premium totiž přináší kvalitní cestovní pojištění. Dokonce pro celou rodinu. Nemusíte se o nic starat, nic aktivovat. Vše jsme udělali za vás.

Díky spolupráci s pojišťovnou UNIQA si můžete bez obav užít soukromé i pracovní cesty, budete na nich pojištěni do výše 3 milionů Kč. Tento třímilionový limit platí na každého člena rodiny (max 2 dospělí a 4 děti do 18 let), pokud cestují společně a to opakovaně v průběhu roku na cesty do zahraničí do 30 dnů.

Limity cestovního pojištění

tabulka s pojistenim

V tarifu Premium je od 15.3.2018 součástí Twisto karty také cashback ze všech zahraničních plateb. Platí jak pro platby mimo území ČR, tak pro nákupy kartou online na zahraničních e-shopech. Ze své platby tak dostanete 3 % zpět nejen na dovolené za hranicemi, ale i při nákupu na serverech jako jsou Amazon, AliExpress nebo ASOS a další. Za každých utracených 5 000 Kč získáte 150 Kč nazpět, což vám například postačí na pokrytí měsíčního poplatku tarifu Premium.

Ať už tedy pojedete za teplem, nebo v zimě na hory, s Twisto kartou vás jednoduše čeká mnohem výhodnější cestování s pocitem bezpečí.

CHCI TWISTO KARTU