Zaplujte spolu s námi do záplavy podzimních nabídek našich partnerských e-shopů. Vybrali jsme, co by vás mohlo před zimou nabít (někdy doslova), vzpružit, nebo prostě potěšit. S Twistem a platbou na třetiny nebo platbou do 30 dní můžete nakupovat teď, platit postupně.

Vyrazte do přírody

Dokud to počasí ještě dovolí, vyrazte ven. Ale jděte tam, i kdyby hrozilo, že budou padat trakaře. Pořiďte si pořádné outdoorové boty z Hanibal.cz, českou funkční mikinu na Nejoutdoor.cz a podzimní bundu na Fitanu.com a nebude vám to ani v nejmenším vadit. V každém počasí se vaším parťákem na výletech můžou stát sportovní brýle od Eyerim.cz.

Pokud raději šlapete na kole než pěšky a chcete nového koně ve stáji, zamiřte na Martessport.eu. Ať už budete chtít městské, horské, dětské, nebo třeba elektrické kolo, mají tu na ně speciální slevu. A jestli budete před sebou tlačit čtyři kola, tedy kočárek s vaším pokladem, vybavte ho teploučkým fusakem z Bergamu. V tomhle obchodě se můžete zachumlat do spousty merino věcí - od svetru až po deku 🐑

Osvěžující tip: Do batohu si přihoďte ořechy a zdravé kapsičky ze Zdravoslav.cz, na cestě vás nakopnou.

Čtěte a vzdělávejte se

Pokud se vám nikam nechce, uvelebte se doma na gauči s novou knihou Patrika Hartla, kterou si můžete předobjednat na Luxor.cz, nebo s adrenalinovým čtením leteckého záchranáře z Booktook.cz a nechte se unášet jejich příběhy. Případně se můžete s Nepustilovou jazykovou školou vrhnout do učení se angličtiny, němčiny, francouzštiny nebo španělštiny. Mimochodem, učí zde unikátní Nepustilovou metodou. Zkuste to 😉

Schovejte si vitamíny na zimu

Sušte, vakuujte a zavařujte. Podzim je ten pravý čas, kdy sklidíte a uchováte to, na čem jste se na zahradě nadřeli. A Eta.cz je ten pravý obchod, kde k tomu najdete všechno potřebné.

Bojujte a braňte se

Naplňte si zásobníky za super cenu v airsoftovém obchodě Anareus.cz a zpestřete si podzim neškodnou přestřelkou. Bojovat můžete samozřejmě i vlastníma rukama. Na Senteso.cz si k tomu vyberte ty správné rukavice - boxerské, MMA, nebo třeba dětské.

Pokud vás znervózňuje na cestách domů brzké stmívání, pořiďte si do kapsy něco na sebeobranu. Na Balistas.cz jsou teď obranné prostředky s 10% slevou.

Naplánujte dovolenou

Podzimní chmury vám pomůže zahnat dovolená. Nebo přinejmenším její plánování. Na Alternativeairlines.com si vyberte cílovou destinaci a leťte. Při placení letenky zvolte měnu CZK, vyberte si Twisto a placení si rozložte do tří měsíců, plánování bude díky tomu veselejší 😀✈️🏖️.