Nový Přehled jsme připravili, abys měl/a ve svém Twistu ještě větší přehled (ehm, jak jinak, že?). Chceme, abys na první pohled viděl/a, jaké všechny možnosti s Twistem máš. Protože Twisto už dávno není jen jednoduchý platební nástroj, ale taky nákupní appka, díky které můžeš mít svoje měsíční cashflow pod kontrolou.

KROK PO KROKU

Dva Twisto limity vedle sebe

V prvním patře Přehledu visíš vedle sebe dva Twisto limity – ten hlavní, kterým platíš každodenní nákupy, a splátkový limit, ze kterého se čerpají Twisto Splátky a platby jednorázovou kartou. V dalších patrech Přehledu pak vidíš služby, které s oběma limity souvisí.  

Co všechno dokáže splátkový limit?

Splátkový limit představuje objem peněz, které máš u Twista vyhrazeny na Twisto Splátky a platby jednorázovou kartou. Svým způsobem stojí mimo hlavní Twisto limit, především pokud používáš jednorázovou kartu. Její platby jdou primárně ze splátkového limitu a do toho hlavního se promítne pouze první splátka. Podobně to platí také u Twisto Splátek, pouze opačnou časovou posloupností. Nejdřív nakoupíš hlavním limitem a až po rozložení se celá platba, kromě první splátky, odečte ze splátkového limitu. Jak se oba limity ovlivňují, jsme podrobněji popsali tady.

Poslední platba tě vede do nákupní historie

Dřív byly v Přehledu vypsány především poslední platby. Říkali jsme si, že pro kontrolu, zda je s tvým Twisto účtem všechno v pořádku, vlastně stačí jen ta poslední. A tak ji ve svém Přehledu vidíš v dalším patře. Když klikneš na „Zobrazit všechny“, dostaneš se do svojí nákupní historie.

Seřaď si platby od nejvyšší po nejnižší

U nového výpisu plateb se na chvilku zastavme. Přidali jsem do něj dva filtry. Díky nim si můžeš zobrazit neuhrazené nákupy a taky je pak můžeš seřadit podle výše částky nebo data uskutečnění. Tahle novinka se hodí ve chvíli, kdy si chceš zvýšit hlavní limit u Twista (typicky před koncem měsíce). Takhle najdeš nejsnáze nejvyšší platby, jejichž uhrazením si zvýšíš Twisto hlavní limit ještě před měsíčním vyúčtováním.

Nakupuj na třetiny

Znáš Twisto Nákup na třetiny, díky kterému si můžeš platbu rozložit do 3 měsíců bez navýšení, takže úplně zdarma? Teď už ho nepřehlédneš, máš ho přímo ve svém Přehledu. Tak prozkoumej, kde všude lze platit postupně za 0 Kč.

Větší nákupy na ráně

V poslední části Přehledu uvidíš svoje platby, které jsou vyšší než 1 500 Kč. Právě ty lze rozložit do 3 - 12 měsíců díky Twisto Splátkám.

Věříme, že díky novému Přehledu budeš mít o dost víc jasno. Nejen o službách Twista, ale především o možnostech, jak ještě výhodněji nakupovat a bez starostí platit.

PS: Nevidíš nový Přehled? Stáhni si poslední verzi appky.