Opravdového sportovce psí počasí nezastraší. A pokud vás jímá pocit, že se v takovém nečasu fyzička zrovna pilovat nedá, možná vám akorát chybí ta správná výbava. Mrkněte na pár vychytávek, díky kterým se hodíte do formy. Větru i dešti navzdory.

Přidejte chytrou vrstvu
Ranní běh si není třeba odpouštět ani s úderem nuly ve vzduchu. Případné mrazíky si na vás totiž nepřijdou, protože vás před nimi ochrání další vrstva oblečení. Navléct si jen tak nějakou mikinu by ale moudré nebylo, propocené šatstvo si totiž koleduje o prochladnutí. Vsaďte na funkční prádlo, které zahřeje a navíc šikovně odvede pot do vzduchu.

Obujte se, ať to běží
Prošoupané tenisky vyměňte za nový pár, do kterého jen tak nenateče. Stylové obutí z Footshopu má funkci rovnou dvojí: jednak je lehké jako pírko a umí vás popohnat, hlavně ale skvěle vypadá a donutí vás proto, abyste se s ním šli hrdě pochlubit na vzduch.

**Napumpujte svaly **
Příroda bývá někdy pěkný škrt. Co vám nenadělil pánbůh, můžete naštěstí snadno dohnat správnou výživou. Vyjděte z posilovny jaksepatří nadupaní díky doplňkům stravy od FitnessDárky nebo DámeProtein.

Hecněte se v obýváku
Učiňte přítrž neustálému vymlouvání se na nepříznivé počasí tak, že si posilovnu zařídíte přímo u vás doma, třeba v nepoužívané garáži nebo rovnou v obýváku. Navíc si tak odpustíte spoustu peněz za členství ve fitku. Super trampolíny, pingpongové stoly, trenažery nebo třeba rotopedy seženete na Duvlanu.

Legrace na kluzišti
A co takhle udělat z nízkých teplot přednost? Dejte šanci sportu, který v létě už z principu dělat nemůžete. Na veřejném kluzišti si dáte pěkně do těla, ať už s kámoši či s rodinou. Až pak udeří pořádný mráz, s novými bruslemi můžete klidně na rybník.