Jako první se seznámíme s optimistou z Třince, Kamilem K. Dozvíte se, kde pracuje, co ho baví, k čemu využívá Twisto a proč si ho oblíbil. My svoje zákazníky známe a rádi bychom ty nejvěrnější představili i vám. Třeba jednou budeme dělat rozhovor i s vámi.

Prozradíte, kdo jste a co děláte?
Jsem chlap, ale pořád ještě takové dítě. Je mi už úctyhodné čtvrtstoletí a jsem pracující týpek z Třince. A co dělám? V Třineckých železárnách – Koksochemická výroba.
Kamil K.

Co vás baví a co vás štve?
Baví mě, že jsem vůbec na světě. Stále jsem optimista, i když se občas nedaří, ale tak už to chodí. Jinak by ten život nebyl tak pestrý. Štve mě, když se v práci něco semele, mistr zařve a ani si to nenechá vysvětlit. Anebo když přichází poslední den v měsíci a já už zase přemýšlím, že si budu muset odložit splatnost. Teď jsem se sám sobě zasmál :D

Jak jste se o Twisto dozvěděl?
Twisto jsem poprvé spatřil na jednom e-shopu, ve kterém jsem docela často nakupoval, a to na Snapbacks.cz. Než na Twisto začala výborná služba platba e-mailem, byl to docela problém. Alespoň část peněz se musela uhradit předem do 14 dnů, tak jsem si to vždycky nějak musel rozpočítat, aby mi to vyšlo. Když se chlapovi taky líbí oblečení, je to malér.

Jak často Twisto používáte?
Každý měsíc minimálně jednou. Co zaplatím, to skoro zase hned utratím.

Co se vám na Twisto líbí?
Na Twisto je super, že si platbu mohu každý měsíc prodloužit. Už to není jen těch 14 dní jako v minulosti.

Vypadá to, že Twisto je pro vás srdcovka. Většinou jste první, kdo dává like, a nezapomenete nám leccos okomentovat. Proč to vůbec děláte?
Srdcovka? Rovnou jsem se zamiloval! To ne, dělám si legraci. Twisto je prostě fajn služba i vše kolem, nemá to chybu. Když se mi něco líbí, tak proč to neokomentovat nebo nedat „palec hore“. A když mám svůj názor, tak proč ho neříct nahlas.

Co si rád kupujete?
Z oblečení jsem přešel na PS4 hry, proto mi každý měsíc zmizne z Twisto účtu tolik peněz. A když se mi stane, že to není hra, jde to zpět na oblečení. Už jsem prostě takový.

Co rád kupujete svým blízkým?
Lahvinky, hračky, oblečení… kdyby bylo Twisto neomezené, koupil bych jim, co by si přáli. Ale pozor, zase žádné drahé Lambo by to nebylo.

Proč nosíte kšiltovky a jaké jsou nejlepší?
Když mám trošku delší vlasy, tak mi kšiltovka aspoň lehce zakryje moji plešku. A v létě je to super ochrana před dotěrným sluncem. Moje nejoblíbenější značka je Cayler & Sons, protože mi nejvíc sedla. Nevím, jestli je nejlepší, ale moje nejoblíbenější teda určitě je.

Co byste chtěl na Twisto změnit?
Hmmm, fakt mě nic nenapadá. Jsem spokojený tak, jak to je. Vše funguje, jak má.

Děkujeme Kamilovi, že si udělal chvilku a odpověděl na naše otázky. Příště vám představíme někoho, se kterým se už někteří z vás určitě seznámili. Je to náš skvělý Petr ze zákaznické podpory. Máte se na co těšit!