27. března dostalo Twisto na konferenci E15 Premium ocenění FinTech počin roku 2017. Tím jsme se dostali na první místo mezi českými FinTech startupy. Zvolila nás porota složená z vrcholných českých bankéřů a odborné veřejnosti, která vybírala z desítek společností z celé ČR. Jsme rádi, že má Twisto již 150 tisíc věrných zákazníků - bez vás bychom to nedokázali!

Michal Šmída, CEO Twisto.cz
Foto: Vacková Anna

Co je to FinTech?

Jak už tušíte, skládá se ze dvou slov a to finanční technologie. Není to nic složitého. Jde o firmy, které chtějí udělat finanční služby jednoduší, rychlejší a dostupnější. FinTechové společnosti mění bankovní svět pomocí internetu, mobilních telefonů a sociálních sítí tak, aby vytvořili zákazníkům co nejpohodlnější a nejbezpečnější prostředí k financování jejich potřeb a přání. Dnes bychom si naše životy bez internetu už nedokázali představit, tak proč je nepropojit i s bankovnictvím. Je na čase dát sbohem zastaralému bankovnictví a podívat se do budoucnosti.

Čím jsme si zasloužili ocenění FinTech počin roku 2017?

Od roku 2013, kdy vzniklo Twisto, se snažíme zjednodušovat platby na internetu. Už na začátku Twisto umělo vaše online platby vyřídit pouze jedním kliknutím. Tím odpadlo veškeré vypisování údajů v e-shopech a ušetřilo desítkám tisíc lidí spoustu času. Ale u toho jsme samozřejmě nezůstali. Zavedli jsme odloženou platbu, která vám pomáhá financovat vaše každodenní nákupy - jednoduše a bezpečně. Nakupujete celý měsíc a až příští se vyrovnáte s Twisto. Takováto služba v Čechách doposud nebyla, přestože v zahraničí funguje běžně. Taky jsme zavedli nejrychlejší placení vašich faktur a složenek - Twisto SNAP. Jednoduše je stačí vyfotit nebo přeposlat emailem na plati@twisto.cz a my si s tím tady už poradíme. Co je opravdu skvělé, všechny své platby máte kdykoliv u sebe díky naší Twisto aplikaci. Navíc se službou Cash Back dostanete peníze z nákupů zpět na Váš Twisto účet. A tím nekončíme. Protože chceme jít naproti budoucnosti, za nedlouho budeme mít svoji vlastní Twisto kartu, se kterou budete moci platit i v kamenných obchodech a přitom využívat stejné výhody jako doposud. Tak to je v kostce Twisto. Pojďte se s námi seznámit a získat tyto všechny výhody. Budoucnost je tady.