Jedině ten, kdo má informace pevně v rukou, může být pánem svých peněz. I proto vám dáváme vědět o každé transakci, která s Twistem proběhne. Ať už je to za pomoci Twisto účtu, Twisto Snap, Twisto karty nebo platebního náramku. Na konci měsíce vám navíc na e-mail pošleme přehledný seznam všech vašich nákupů, a nezapomeneme se několikrát připomenout s termínem splatnosti.

Notifikace na mobilní telefon je neoddělitelnou součástí Twisto aplikace, která vás informuje o každé transakci. A právě teď se hodí tím spíš, že s novou Twisto kartou a platebním náramkem můžete platit každý den všude tam, kde akceptují Mastercard.

Všechny své platby najdete roztříděné do kategorií podle typu zboží, a to jak v aplikaci, tak online ve svém Twisto účtu. Tím pádem máte neustálý přehled o tom, jestli jste kupovali například jídlo, oblečení, elektroniku, nebo kde jste platili kartou. Po zaplacení se vám na mobilu okamžitě zobrazí stručné oznámení o platbě, po rozkliknutí se dostanete i k jejím detailům, jak je vidno na obrázku níže.

Detail platby

Máte již nainstalovanou Twisto aplikaci?