Mít v kapse naditou portmonku je sice príma, k placení ji ale vůbec nepotřebujete. Naopak, bez ní je to mnohem větší brnkačka. Obzvlášť, když se ocitnete v jedné z následujících situací.

1. Když jedete do práce
Před lety byste si ještě nákupy v MHD vyřídili jenom stěží. S chytrým telefonem a aplikací od Twista to jde ale raz dva. Zatímco tramvaj ukrajuje zastávky, vy můžete pohodlně vybírat na více než 350 e-shopech. A pak prostě rovnou zaplatíte s Twistem, aniž byste se peněženky jenom dotkli. Čert vem, že vám někdo kouká přes rameno - vaše peníze jsou v bezpečí.

2. Když vás honí mlsná
Jakmile začne kručet v břiše, povolejte DámeJídlo. Při platbě pak jednoduše zakliknete možnost platit s Twistem. Nemusíte šátrat po platební kartě ani řešit drobné na dýžko - prostě si jen vybíráte, na co máte chuť. A zaplatíte nám to všechno najednou až za měsíc.

3. Když nestíháte
Není čas ztrácet čas. A to ani minutku. Když zaplatíte s Twistem, ušetříte denně třeba minut pět - a za měsíc už to může dohromady hodit slušnou hodinku či dvě. To už je podle nás dost času, který si zasloužíte vychutnat po svém.

4. Když pořád zapomínáte
Mít nabitý program není žádný med. Občas se prostě stane, že někde něco necháte ležet, v nejhorším i vlastní peněženku. S Twistem na ni ale nemusíte myslet, protože bankovky a karty mohou klidně zůstat doma. To důležité snadno vyřídíte bez nich, stačí používat Twisto.

5. Když se zpozdí výplata
Leniví klienti, kteří hradí faktury až po splatnosti nebo třeba zaměstnavatel s lehkým alzheimerem - jsou prostě určité důvody, které umí stav vašeho účtu ke konci měsíce dostat až na nulu. Pokud víte, že peníze přijdou, zaplaťte nákup s Twistem. K čemu čekat, když ho můžete mít hned?