Denní světlo léčí. Právě proto trávíme o dovolené tolik času venku a také díky tomu se z ní vracíme odpočinutí. Vyrazte proto ven, kdykoliv máte chvilku času, třeba v poledne na piknik. Jídlo venku má úplně jiné grády, i když spadne pár dešťových kapek.

Home & Cook

Máte rádi piknik ve velkém stylu? Připravte se na něj s Home & Cook. Všechny kuchyňské potřeby značek Tefal a WMF tu můžete až do konce prázdnin nakoupit s 20% slevou. Stačí zadat kód: 20TWISTO. A až to všechno upečte, uvaříte, nakrájíte a umícháte, zabalte to do krásných potravinových dóz, které tu nakoupíte taky se slevou.

Pizza Hut

Nejlepší piknik je s přáteli nebo s rodinou. V Pizza Hut to moc dobře ví, proto mají výhodnější cenu pro ty, kteří objednají 2 nebo dokonce 🍕🍕🍕 pizzy najednou. Na piknik s Pizza Hut můžete vyběhnout s kolegy třeba během obědové pauzy. A jako zlatý hřeb si dopřejte fairtrade zmrzku. Před návratem ke strojům vám dodá potřebnou energii.

Burger King

Také s Burger King můžete mít piknik na pár kliknutí. I malá pauza na sluníčku vám podpoří imunitu a doplní vitamín D. Vy si zatím doplňte žaludek třeba šikovnou masovou kapsou, která v parku na lavičce hezky padne do ruky.

Zoot

Načerpejte energii ze slunečních paprsků při jízdě na kole. Poukaz na jedno opravdu stylové kolo od Tokyobike můžete vyhrát ve skvělé letní soutěži, kterou Twisto rozjelo společně se Zootem. Stačí sledovat instagramový profil @twisto_cz, @zoot_cz a @tokyobikepraha, objednat si oblečení (třeba nový ohoz na projížďku) s odloženou platbou, do komentáře na Zootím profilu označit kamaráda, kterému by se výhra taky líbila, a jste v soutěži. Mimochodem, dalšími cenami v téhle soutěži jsou iPhone 13, Apple Watch nebo Airpody 😉. Tak hodně štěstí a krásné léto.