Některé věci jsou na světě zdarma. Třeba úsměv, hezké slovo anebo Twisto tarif Online. A za něco se platí. V Twistu se snažíme být vždycky transparentní, protože sami nemáme rádi skryté poplatky. Nabízíme vám přehled těch, se kterými se u Twista můžete setkat.

Když přes Twisto nakupujete na e-shopech

Pokud rádi nakupujete na internetu, tarif Online od Twista je ideálním řešením. Díky němu nakupujete jedním kliknutím všude tam, kde najdete Twisto platební tlačítko. S Twisto účtem se vám tyto nákupy zpřehlední - dostanete k němu appku. A taky zjednoduší - na Twisto účet nakupujete celý měsíc a v polovině toho dalšího všechny nákupy najednou zaplatíte. Nejen že se vám tak prodlouží splatnost vašich nákupů, ale také se vám zvýší limit, do kterého můžete přes Twisto platební tlačítko nakupovat. Bez něj je to totiž jen 10 tisíc korun. Pokud se vám úhrada vašich nákupů zrovna nehodí, můžete si ji s tarifem Online odložit o měsíc. Stačí včas zaplatit 10 % z částky. A pokud vás otravují platby složenek anebo faktur, můžete zkusit funkci Snap. Díky ní je zaplatíte pouhým vyfocením.

Když přes Twisto nakupujete kdekoli

Když chcete nakupovat nejen na e-shopech s Twisto platebním tlačítkem, pořiďte si tarif Standard. S ním totiž můžete přes Twisto nakupovat úplně všude, a to online i offline. Za 49,- Kč měsíčně k němu dostanete Twisto platební kartu, se kterou lze bezkontaktně platit všude tam, kde to lze platební kartou. Navíc k ní získáte Twisto platební náramek, takže peněženku můžete nechat doma. Jestli vás život bez peněženky baví, můžete v tarifu Standard platit i přes Apple Pay, tedy iPhonem nebo Apple Watch. S Twisto kartou se můžete zařadit do věrnostního programu Mastercard Priceless Specials a nakupovat se slevami. Anebo si můžete vyzkoušet naši oblíbenou funkci Split, která umí rozdělit platbu mezi víc lidí. S tarifem můžete také ušetřit, díky Twistu získáte slevu na téměř 200 e-shopů. Jejich seznam najdete tady. Na tarifu Standard je sympatické, že si ho můžete nezávazně vyzkoušet, je totiž na první tři měsíce zdarma.

Když přes Twisto šetříte v zahraničí

S naším tarifem Premium získáte prémiové výhody. Bezesporu mezi ně patří 3 % sleva na všechny zahraniční platby online i offline. Po každé platbě dostanete s potvrzením o zaplacení také zprávu, o kolik přesně byl nákup levnější (čte se s velkým potěšením). Když budete chtít slevu uplatnit přímo za hranicemi, určitě se hodí i kvalitní cestovní pojištění od UNIQA, které platí až pro šest lidí najednou. A stejně jako tarif Standard je tarif Premium na první tři měsíce zdarma.

Když potřebujete odložit úhradu vyúčtování

Všechny Twisto účty mají jedno společné - splatnost svého měsíčního vyúčtování si můžete za poplatek o měsíc odložit. Ten se vypočítá podle výše dané částky, kterou chcete zaplatit později. Obecně lze říct, že čím větší částku chcete odložit, tím bude poplatek poměrově menší. Například odložení 6600 korun stojí 258 korun, odložení 3300 korun 142. Jestli chcete zjistit víc, tady najdete kalkulačku, kde si můžete konkrétní částky vypočítat.

Když nezaplatíte včas

Chceme být fér, takže na splatnost vyúčtování a objednávek svoje zákazníky vždycky důsledně upomínáme. Když se ale stane, že je nezaplatí včas, začnou nabíhat poplatky z prodlení. V prvních 5 dnech to je 150 Kč, za dalších deset dnů se poplatek o 100 korun zvyšuje. Pokud nezaplatíte ani za 30 dní, činí poplatek 650 Kč a 10 % z nezaplacené částky, což představuje odměnu pro externí agenturu. Vždycky se s našimi zákazníky snažíme dohodnout, třeba na splátkovém kalendáři. Když se ale všechny naše snahy minou účinkem, nezbývá než předat tyto případy těm, kteří se dluhy zabývají profesionálně.