aneb umíme nakupovat a válet se u toho doma na lenošce!

E-shopy jsou ideální obchody. Můžete do nich vyrazit v pyžamu, protože v nich nikoho nepotkáte. Nikdo vás v nich nepředběhne ve frontě a rozhodně se vám nestane, že by vás ošálilo zrcadlo nebo světlo v kabince. A s Twisto Pay získalo nakupování přes internet ještě zcela nový rozměr pohodlí. Tak se pohodlně rozvalte na gauči a zjistěte, jaké novinky pro vás máme.

Twisto Pay je Twisto WOW!

Už jste to slyšeli? S Twisto Pay můžete nově platit až za 30 dní. No fakt. Žádných ušmudlaných 14. Ale pořádných a plnohodnotných 30. To je víc než celý únor!

Eyerim = brýle, samé brýle

Ať už se na svět chcete dívat skrze brýle růžové, dioptrické, sportovní nebo ty k počítači s filtrem proti modrému světlu, v e-shopu Eyerim seženete všechny.

A to včetně jejich vlastních a neodolatelných kousků z  Eyerim kolekcí. Na Eyerimu navíc můžete platit po třetinách bez navýšení, a dokonce bez registrace! A to stojí za vyzkoušení...

Bezva Sport = oblečení NEJEN na sport

Chcete se hodit do léta do formy? Nebo se prostě jen rádi válíte na gauči v pěkných legínkách? V e-shopu Bezva Sport se na vás nikdo nebude dívat skrz prsty, že určitě do posilovny nechodíte.

Factcool = móda po ruce

Být fakt cool nebylo nikdy snazší. Vyberte si, v čem budete oslňovat, až se jednou rozhodnete vyjít ven.

Voix Audio & Cinema = to bude kino!

Nejlepší zvuk a nejlepší obraz seženete v tomhle e-shopu. Pokud jste si v e-shopech s oblečením nic nevybrali, tady v tom si můžete dovést domácnost k dokonalosti a pak už ji nikdy neopustit.

Huawei = technologie

Zajímají vás tech šušňátka a vychytávky? V e-shopu Huawei můžete nově platit s Twisto Pay, takže si nejdřív v klidu domova vyzkoušet, jestli vám budou vyhovovat, a platíte až pak.

Holíme = pečujte o sebe

Hladké oholení. Pěstěný vous. Nepodrážděné podpaží. Lokny jak z reklamy. To všechno a mnohem víc nabízí e-shop Holíme.

Na zuby = pořiďte si zářivý úsměv

Zářivý úsměv se hodí i na doma. A v e-shopu Na zuby seženete vše, co pro zdravý a bílý chrup potřebujete.

Scuk = jídlo z farmy na 1 kliknutí

Je to tak! S Twisto Pay můžete platit už i ve virtuální farmě. Nechte si domů dovézt ty nejlepší dobrůtky, co se u nás pěstují a chovají. Mňam!

Je to paráda! Lehčí už nakupování být prostě nemůže. Stačí jedno kliknutí a máte doma cokoli. Jestli vás zajímá, jaké další e-shopy se s Twisto Pay kamarádí, klikněte si sem a nechte se dovést na kompletní seznam.

A jestli vás zajímá, jak Twisto Pay funguje, klikněte zase sem.

A jestli… by vám náhodou 30 dní na platbu připadalo pořád málo… Tak pro vás máme Twisto účet! Zařídit si ho můžete tady a platbu s ním snadno odložíte až na 45 dní.

Gaučovému nakupování zdar!