Do Drážďan na nákupy, do Berlína za zábavou, do Vídně nebo do Krakova za kulturou. Sbalte vaši partu kamarádů a udělejte si skvělý víkend. Twisto vás na něj zve.

Nesmírně nás potěšil váš zájem o možnost doporučit Twisto a získat tak 300 Kč za každého nově registrovaného zákazníka. Teď k téhle akci nabízíme hodně příjemný bonus. Všichni, kteří mají Twisto kartu a doporučí Twisto svým známým, získají kromě 300 Kč ještě slevový kupón 500 Kč na nákup jízdenky Flixbus.

Jak na to?

1. Zadejte svůj e-mail.

2. Ve svém účtu v sekci Výhody najdete odkaz se svým promokódem. Pošlete ho svým kamarádům a známým.

3. Těšte se na výlet

Když se někdo z vašich kamarádů stane novým zákazníkem Twista a objedná si i Twisto kartu, oba získáte slevový kupón v hodnotě 500 Kč na nákup jízdenek a odměnu 300 kč ve formě kreditů. Ty se určitě hodí jako kapesné na cestu, na kterou můžete vyrazit spolu.

Jak využít slevový kupón?

Až si budete na Flixbusu objednávat jízdenky, nezpomeňte zadat promokód, který vám zašleme. Budete na něm mít celkem 500 Kč a bude jen na vás, kolik jízdenek si za to nakoupíte.

Odměnu 300 kč dostanete za každého nového zákazníka, slevový kupón na nákup jízdenek můžete ale získat jen jednou.

Co si s sebou vzít na cestu?

Když vyrazíte do zahraniční, určitě si s sebou vezměte Twisto kartu. Nemusíte tak řešit cestovní pojištění a navíc máte s Twisto kartou nejlepší směnný kurz, takže všechny platby v zahraničí budou o 3 % levnější. Znáte to, korunka ke korunce...

Jak dlouho akce trvá?

Tahle jedinečná akce trvá do konce října. Těm nejrychlejším rozdáme 600 voucherů. Tak si pospěšte.

Pravidla akce