S dětmi je to většinou dost jednoduché. Mnohdy mají víc přání, než byste potřebovali. A často vám je ještě hezky sepíšou do dopisu Ježíškovi. Pokud však chcete jejich požadavky doplnit i něčím nečekaným, tady jsou naše tipy. Nákupy nad 1 500 Kč můžete s Twistem platit po třetinách zdarma.

Kolo jako pírko

Důmyslná geometrie rámu, díky které sedí dítě na kole vzpřímeně, váha, díky které se nebude malý cyklista s kolem vláčet a rodič ho klidně rád občas poponese. To jsou dětská kola Woom. Sice jsou cenově dražší, ale téhle investice nebudete litovat. Navíc až dítě povyroste, snadno ho prodáte na bazaru dál. O Woom je velký zájem i v druhém kole.

Ptáci jako krabice

Znáte Krabčáky? Tahle hra s kouzelným vizuálem hranatých ptáčků dokáže uchvátit malé i dospělé. Možná se chvilku budete prokousávat návodem, ale rozhodně to stojí za to. Sbírání ptačích hejn je nečekaně napínavé.

Kuličková dráha nejen pro děti

Kuličková dráha od GraviTraxu bude bavit nejen děti ale i dospělé. Může být tak důmyslná, jak to vaše fantazie dovolí. S magnetickým kanónem, lanovkou či trampolínou. Trénuje nejen jemnou motoriku, ale učí i fyzikální zákony. Navíc k ní můžete dokoupit spoustu akčních doplňků.

Babička drsňačka

Znáte Davida Walliamse? Knihy anglického spisovatele milují děti po celém světě. A to především díky svéráznému humoru a proto, že na ně nedělají ťuťu ňuňu. Walliams umí psát napínavě a zábavně o prdící babičce milující kapustu, o dědečkovi s demencí, o ďábelské zubařce (jen pro otrlé!), nebo o smrdícím bezdomovci. Většinu Walliamsových knih navíc geniálně načetl Jiří Lábus, takže doporučujeme i audioverzi.

Bratří speciál

Humor, bravurní žongléřství a k tomu možnost ovlivnit program večera. To v sobě spojují lístky na divadelní představení Bratří speciál v Jatkách 78. Neopakovatelný cirkusový večer můžete dopřát celé rodině.

Cool měkouši

Od jistého věku už děti neodhazují pohrdlivě měkké dárky bez rozbalení stranou. Naopak, jsou za ně vděční. Cool oblečení za zajímavé ceny najdete na e-shopu Factcool a vyrazit sem můžete třeba pro kvalitní dětské termoprádlo.

Zdravý advent

Pokud se také dopředu děsíte, jak moc budou vaše ratolesti o Vánocích zahrnuté sladkým, zkuste to trochu naředit nabídkou z e-shopu Zdravoslav. Adventní pytlíčky nebo Mikulášskou nadílku můžete naplnit zdravými oříšky, semínky, nebo i sušeným ovocem.

Cestování v obýváku

Už jste okusili hru ze série Jízdenky, prosím!? Napínavá deskovka, u které do poslední chvíle není známý vítěz, má jednoduchá pravidla a milióny nadšených příznivců po celém světě. Můžete si vybrat, jestli chcete cestovat po Evropě, Asii, Japonsku, nebo třeba New Yorku. Zvolit můžete i strašidelnou verzi 👻🚝

Pro budoucí doktorky a doktory

A jeden prémiový tip na závěr - pro děti, které už vlastně ani nejsou moc děti. Pokud vaše dcera nebo syn touží po lékařské kariéře, věnujte jí/mu kurz, který je připraví na přijímačky na medicínu, farmacii nebo veterinu. Může ho absolvovat naživo, ale i online. Krásné Vánoce a hodně štěstí u přijímaček 😉