Už žádný nudný dárek. Namíchali jsme vám originální tipy na dárky pro muže, kteří rádi vysedávají u vody, i pro ty, kteří by se raději vydali na výpravu do budoucnosti. S Twistem se můžete do nákupů pustit naplno a být přitom finančně v klidu. Platit totiž můžete po třetinách zdarma😉

Zlatý iPhone se slevou

Použitý iPhone nezní jako omračují dárek, ale když víte, že je 2× vydesinfikovaný pod UV světlem, má pořád baterku s perfektní výdrží, je 100% funkční, otestovaný, ověřený, v základním nastavení a třeba i za půlku ceny, už to vypadá lákavě. Na e-shopu, který se specializuje na iPhony z druhé ruky, můžete vybrat třeba zlatý iPhone 14 nebo nějaké hezké příslušenství. I se zárukou 😎

Kvalitní spánek

Tenhle dárek v sobě kombinuje stylový doplněk a funkční věcičku zároveň. Brýle, které blokují paprsky modrého světla, se skvěle hodí pro všechny, kteří pracují na počítači, ale i pro ty, kdo koukají dlouho do večera na televizi. Když je budou nosit, uleví unaveným očím a zlepší si spánek.

Spánek obdarovaného můžete zlepšit i tím, že mu dáte speciální domácí test, který odhalí úroveň stresu. Test ze slin změří hladinu stresového hormonu - kortizolu - a muž díky tomu zjistí stresové vzorce svého těla a může se je naučit zvládat.

Futuristické boty

Pokud si váš muž troufne na design s experimentální siluetou, vsaďte na dárek v podobě bot značky New Balance. Nejnovější kolekce v sobě spojuje retro i futurismus. Čtvercový tvar špičky se inspiroval v autech ze 70. let, podrážka vypadá naopak jako z budoucnosti.

Balanční výzva

Rád se hýbe a hraje si? Darujte mu kolonožku - neboli hoverboard. Díky jízdě na tomto balančním vozítku si užije spoustu zábavy. Stačí jen správně rozložit váhu.

Originální dárek pro rybáře

S tímhle dárkem se už žádnému rybáři nestane, že by odcházel z lovu s nepořízenou. Tedy snad 🙃. Krabice v podobě vánočního stromečku totiž ukrývá prvotřídní návnady na ryby a samozřejmě taky něco pro čekajícího rybáře.

Hightech ponožky

Bez ponožek nejsou Vánoce. S ponožkami z nanovlákna jsou hightech Vánoce. Na e-shopu české firmy nanoSpace pořídíte sympatické dárkové balíčky, které obsahují nejen zmíněné ponožky, ale i nanošátek, případně i kosmetiku nebo lahev na pití. Mají tu dárkovou sadu pro všechny, ale také speciální pro motorkáře nebo pro cyklisty.

Darujte (si) orgasmus

Erotická hračka dokáže udělat Vánoce opravdu vzrušující. S párovým vibrátorem nebo třeba s vibračním vajíčkem na dálkové ovládání si užije nejen obdarovaný. Doporučujeme však dárek nepředávat před celým příbuzenstvem, takový Štědrý den by si nepochybně užili taky 😃

Bunda navždy

Zvenku měkká jehněčí kůže, zevnitř hřejivá beránčí vlna. K tomu klasický střih s efektním stojáčkem a máte luxusní bundu, která bude svého majitele věrně doprovázet mnoho let. Když si ji na sebe oblékne za 40 let, možná bude vnoučatům vyprávět: “Jooo, to bylo tehdy o Vánocích 2023. Díky té bundě na ně dodnes vzpomínám…” 👴