Stačí pár dnů a svět je vzhůru nohama. Taky se divíš, máš zvláštní pocity a cítíš nejistotu? To teď zažívá asi každý. Na druhou stranu, kdy jindy než v 21. století lze takový stav zvládnout. Ve světě telefonů, rychlého internetu a tisíců e-shopů. Twisto tě podrží (nejen) v karanténě.

Jak nakupovat (nejen) v karanténě

Nakupuj online přes Twisto Pay. Můžeš z pohodlí domova, bez hotovosti a s doručením až domů. Twisto Pay najdeš třeba na Rohlik.cz. I když je služba pod velkým náporem, snaží se všem vyjít vstříc. Po potravinách se lze online podívat i jinde. Věděl/a jsi třeba, že je lze nakoupit i na Slevomatu? Podívej se. Potřebuješ drogerii nebo léky? Tak zkus třeba Lekarna.cz, Benu.cz, nebo Ageo.cz. Ostatně ve svém Twisto účtu najdeš spoustu dalších e-shopů, které by se zrovna teď mohly hodit.

Jak na jídlo (nejen) v karanténě

Pracuješ z domu, staráš se o děti a nemáš čas vařit? Známe. A objednáváme hotovku. Například Dámejídlo se nebojí doručovat ani lidem v karanténě. Na Ostravsku vozí jídlo taky Vosime.cz a v západních Čechách Jidlopodnos.cz. A jestli chceš něco na imunitu (což se zrovna teď docela hodí), mrkni na Aktin, kde s promokódem TWISTO ušetříš při nákupu nad tisícovku 100 Kč. Sleva platí do půlnoci 19. 3. Řešíš i potraviny pro svoje zvířecí společníky? Zkus Superzoo.cz.

Jak vyjít s penězi

Ne všichni můžou pracovat z domova, někomu se práce zkrátila nebo o ni dokonce přišel. Vyjít tento měsíc s penězi bude možná pro někoho oříšek. Přes Twisto si můžeš splatnost svých nákupů odložit. Je to za fér poplatek, který si můžeš spočítat tady. Podobně si lze rozložit každou platbu nad 3000 Kč až do 12 měsíců.  

Twisto Split a Snap jako když najdeš

Pokud ti někdo nakoupí, nemusíš mu nic dlužit ani složitě přeposílat na účet. Může ti jednoduše nákup splitnout. A jestli máš doma neuhrazené složenky, faktury nebo jiné doklady k proplacení, stačí je vyfotit Twisto appkou nebo přeposlat na plati@twisto.cz.

Jak na home office (nejen) v karanténě

Jestli se ti práce přesunula domů, kde nemáš úplně nejpohodlnější židli nebo vhodný monitor, nastala skvělá příležitost, jak si vytunit domácí kancelář. Na Bonami a Smarty si teď můžeš platbu nad 3000 Kč rozložit za nulové navýšení. Stačí zaplatit přes Twisto Pay.

Jak na školu (nejen) v karanténě

Jsi doma i se svými dětmi a nevíš, jak je zabavit? Vyrojila se neskutečná spousta výukových materiálů zdarma. Například Scio uvolnilo svoje testy na procvičování, Akademie věd postupně zpřístupňuje svoje výukové a zábavné materiály a tady je taky pěkná hromádka tipů. Nemluvě o speciálním vysílání České televize. Díky veřejná službo!

Musíme si pomáhat

A protože dobrých nápadů není nikdy dost, jen je občas těžké je všechny najít, scházejí se na téhle FB stránce.

Říká se, že v nouzi poznáš přítele. A tahle situace (jak z katastrofického filmu) je možná ideální příležitostí zjistit, že to tak fakticky je. Ať žije zdravý rozum a srdce na pravém místě.