Letní fesťák bývá nezapomenutelná záležitost. Ještě dlouho po té na něj vzpomínají vaše nohy, hlasivky, srdce, uši a často i rozpočet. Tady je návod, jak z těchto vzpomínek rozpočet vynechat. Díky Twistu vaše peněženka ani nemusí zaznamenat, že nějaký festival byl. A vy si ho tak líp užijete 🤟.

Kupte lístek na třetiny

Je to ten nejjednodušší způsob, jak si rozložit financování lístku na fesťák. Vstupenky na přední festivaly vážně nejsou levnou záležitostí a proto je skvělé, že přímo na stránkách dvou z nich si můžete s Twistem koupit lístek a placení rozložit na třetiny. Zdarma. Třetinu zaplatíte hned a další dvě v následujících dvou měsících. A váš rozpočet? Zůstává v klidu 😉

Zapařit na koncertě nebo na jiném fesťáku můžete i díky lístku, který koupíte přes portál GoOut nebo Ticketstream. Oba nabízejí placení na třetiny. Přímo v košíku si můžete rozložit jakoukoliv platbu nad 1 500 Kč a vyrazit vstříc hudebním zážitkům!

Tyhle festivaly si letos můžete užít s Twistem a platit na třetiny:

Rock for People (8. - 11. 6.) - čtyřdenní rocková jízda v Hradci Králové

Votvírák (16. - 18. 6.) - boží festival na letišti Boží Dar v Milovicích

Metronome Prague (22. - 24. 6.) - hudební a umělecká metropolitní událost

Beats for Love (5. - 8. 7.) - elektronický taneční festival v srdci Evropy

Colours of Ostrava (19. - 22. 7.) - festival v unikátním industriálním areálu

Mácháč (18. - 19. 8.) - taneční open air festival na písečné pláži Klůček

Ledárny Open Air (celé léto) - Braníkem profrčí celá řada koncertů

Hrady CZ (celé léto) - festival na českých a moravských hradech

Kupte lístek v předprodeji

V předprodeji jsou lístky levnější a s Twistem vám tahle first minute akce neunikne. Kupte si lupeny za dobrou cenu a zaplaťte až do 45 dní. S Twisto účtem můžete nejen platit později, ale také si platbu rozdělit do 3-12 splátek. Za fér poplatek.

Mějte peníze v bezpečí

Většina velkých festivalů jede v cashless systému, to znamená, že vůbec nemá cenu brát si s sebou hotovost. Buď dostanete náramek, na který si nabijete nějakou částku, a tím pak platíte, nebo prostě platíte kartou. Tenhle systém šetří čas u stánků, nikdo se nemusí zdržovat hledáním nebo vracením drobných, a náramky řeší i výpadky terminálů, které občas na nabitých festivalech nestíhají.

U náramkového systému i při placení kartou se vyplatí využít Twisto. Na náramek si můžete nabít peníze Twisto kartou a nebo s ní rovnou platit. Twisto karta není napojena na váš účet, takže své peníze máte i mezi tisícovkama lidí v bezpečí.

Přehled cashless festivalů, kde letos s mincemi ani bankovnkami neuspějete, máme tady.

Spočítejte útratu a odložte si platbu

Až se druhý (nebo třetí) den proberete nejen z euforie po tanečním, hudebním i jiném zážitku, nejspíš se mrknete na účet, co vás tahle sranda stála. V první chvíli vás může uklidnit, že s Twistem vás čeká platba až v příštím měsíci - vyúčtování se platí do 15. dne v následujícím měsíci. A jestli ani tohle není uklidňující, můžete v příštím měsíci zaplatit jen 10 % a zbytek si za fér poplatek odložit na později. Nebo si platbu festivalové útraty rozložit na splátky. Na této stránce si můžete předběžně spočítat, kolik by vás rozložení stálo.

A váš rozpočet? Pořád je v pohodě 😉. A festival? Doufáme, že i díky Twistu bude nezapomenutelným zážitkem 💜