Zaplatit Twisto vyúčtování jde 3 různými způsoby. Těmi nejvýhodnějšími jsou platba přes QR kód a Rychlý bankovní převod.

Co se hodí vědět

Vyúčtování Twisto účtu ti přijde každý první den nového měsíce a ty v něm jasně vidíš, za co jsi v předchozím měsíci utrácel/a. (Když navíc v Twisto appce nebo Twisto účtu klikneš na sekci Výdaje, najdeš tam svoje nákupy seřazené do 20 kategorií.) Na zaplacení vyúčtování máš 14 dní, splatnost je vždy 15. den v měsíci. Tady jsou tipy a triky, jak na to.

Platba přes QR kód

Je na pár kliknutí. Stačí zvolit Zaplatit přes QR kód, otevře se ti tvoje bankovní appka, potvrdíš platbu a máš to. Nebo jdeš rovnou do své bankovní aplikace, načteš QR kód, který si před tím buď uložíš do mobilu, nebo na něj rovnou namíříš kameru foťáku svého mobilu a pak už jen potvrdíš platbu. Všechny údaje se ti načtou samy, takže je to jedna dvě. Nezapomeň ale, že převod trvá nějakou dobu, takže není dobré zadávat platební příkaz na poslední chvíli.

Platba Rychlým bankovním převodem

Tohle je ještě rychlejší než QR kód. Mezi platebními metodami si vybereš Rychlý bankovní převod. Zvolíš si, jestli chceš připojit bankovní účet (nemusíš, ale příště to bude ještě rychlejší), vybereš svoji banku, přihlásíš se do ní a potvrdíš platbu. To je celé, všechny údaje se vyplní automaticky. Pokud po cestě narazíš na jméno služby Kevin, je všechno v naprostém pořádku. Tuto službu poskytujeme právě s touto firmou.

Platba kartou

Tento způsob je na jedno kliknutí, ale Twisto za něj musí platit. Pro zákazníka je to zdarma a když máš v Twisto účtu/appce uloženou svoji platební kartu, vyřídíš to hned. Pokud ne, musíš zadat údaje své karty jako při jiném online nákupu. Takhle ale jde zaplatit vyúčtování jen do 10 000 Kč. Vyšší částky lze uhradit jen bankovním převodem přes QR kód.

Platba až pak

A ještě něco se hodí dodat. Splatnost měsíčního vyúčtování si můžeš odložit na později. Stačí zaplatit minimálně 10 % z celkové části (nebo i víc, je to na tobě), k tomu i splátky aktivní v tom daném měsíci a zbytek nechat na další měsíc. Odložení zvládneš hravě v Twisto appce nebo účtu. Tady si můžeš spočítat, kolik stojí. A jestli se ti nechce počítat, můžeme uvést příklad. Například odložení částky 7 000 Kč by tě přišlo na 300 Kč.