Taky tě fascinoval Arabelin magický prsten? A všechny ty kouzelné koule v pohádkách? My jsme (si i tobě) jednu takovou pořídili k Vánocům.

Twisto vánoční koule je kombinací té křišťálové z pohádky a magické hrací skříňky. Člověk se zamyslí, co by někomu (nebo sobě) přál a Twisto = magická koule mu to splní.

„Přání je magické slovo, které je duchem Vánoc. Přejete si někoho obdarovat, přejete si hezký dárek, ale také si přejete zažít krásné Vánoce a konečně se vidět s celou rodinou. Vybrali jsme tak claim 'Přání nepočká. Twisto ano!', protože Twisto je způsobem, jak si přání splnit. Hlavním vizuálním motivem se pak stala vánoční křišťálová koule, která je synonymem splnění přání – stačí s ní zaklepat a něco si přát,“ popisuje šéf designérů Radek Kratochvíl, na jehož počítači se Twisto koule narodila.

Pak už bylo třeba vymyslet, jak asi vypadá takové přemítání nad vánočními dárky. Co říkáš? Odpozorovali jsme to správně?

Nejnáročnější byla na výrobě spotu animace. Rendrovalo se několik dní na 10 počítačích najednou. Takovým místům se říká renderovací farmy a vypadají hodně podobně jako zařízení na těžení kryptoměn.

Tak poslední opáčko. S Twistem nakupuješ teď a platíš po Vánocích nebo po třetinách, zdarma a bez navýšení. Přejeme hodně splněných přání.